Herkese selam,
Uygun fiyatlı eSIM seçenekleri arayanlar için bir tavsiye paylaşmak istedim. Seyahatlerimde 2 yılı aşkın süredir BNESIM kullanıyorum ve denediğim diğer sağlayıcılara kıyasla benim için gerçekten çok büyük fark yarattı.
İşte neden onları kullanmaya devam ediyorum:
İpucu: Halihazırda bir BNESIM kullanıcısıysanız ancak bu indirimden yararlanmak istiyorsanız, yukarıdaki linkler üzerinden farklı bir e-posta adresi kullanarak basitçe yeni bir üyelik oluşturup indirimden faydalanabilirsiniz.
Uygun fiyatlı eSIM seçenekleri arayanlar için bir tavsiye paylaşmak istedim. Seyahatlerimde 2 yılı aşkın süredir BNESIM kullanıyorum ve denediğim diğer sağlayıcılara kıyasla benim için gerçekten çok büyük fark yarattı.
İşte neden onları kullanmaya devam ediyorum:
- Süresi Dolmayan Veri (Data): En büyük avantajı bu. Verinizin 30 gün sonra silindiği çoğu eSIM'in aksine, son kullanma tarihi olmayan "kullandıkça öde" verisi satın alabiliyorsunuz. Sık seyahat edenler için harika; kullanmadığınız her şey bir sonraki seyahatiniz için saklanıyor.
- Bölgesel Planlar: Rotanıza bağlı olarak belirli ülkeler veya tüm bölgeler (Avrupa, Asya vb.) için planlar satın alabiliyorsunuz.
- Sınırsız Seçenekler: Yüksek miktarda veriye ihtiyacınız varsa, kısa ve yoğun internet kullanımı gerektiren seyahatler için çok yararlı olan 10 günlük sınırsız veri gibi sağlam paketleri de var.
- Web Linki: BNESIM: Global eSIM, Voice & Data Solutions | Zero Roaming
- Uygulama Linki (iOS): BNESIM: 5G eSIM Data profiles App - App Store
- Kod: CNR20