acillllyardımm
Öğrenci
Merhabalar elimde eski bir freedos bilgisayar var içine windows 7 ultimate kurmak istiyorum. Bilgisayarı ticari amaçlar için kullanacağım herhangi bir sorun olur mu?
bu lisanlar doğru orjinal ve herkese satıyorlar. Kötü yanı ise aynı keyi birden fazla kişiye satabiliyorlar
Windows 7 de crackleme var zaten hiç uğraşmadan / dolandırılmadan kullanabilirsin
Lisansın düşüyorMesaj otomatik birleştirildi:
Aynı keyi birden fazla kişiye satmaları herhangi bir sorun çıkarmıyor mu
Bende internetten alıp kurdum 3 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkarmadı.Merhabalar elimde eski bir freedos bilgisayar var içine windows 7 ultimate kurmak istiyorum. Bilgisayarı ticari amaçlar için kullanacağım herhangi bir sorun olur mu?
Linux konusunda çok haklısın,doğruyu söylemek gerekirse linux için 2.el laptop alıp kurmaya niyetim var ,sistemide yormaz,yeterlide gelir ,doğrumuLinux kur. Uğraşma öyle key ile falan. Wine ile Win7 uygulamalarını kullanırsın. Yalnız bunlar eski uygulalamar olur ve sağlıksız olur. Yeni uygulamalar da zaten Win7 (ve muhtemelen Wine) desteklemez. Linux alternetiflerini veya Linux sürümü varsa onu kullanırsın.