PlayStation 5 Pro yanında ne alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrashX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CrashX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba,

TCL 55C6k televizyon aldım, oda için, Amerika'dan da PS5 Pro getireceğim. TV ve konsolun uyumlu olduğunu düşünüyorum, araştırarak aldım. Ancak iki sorum var, ilki, Amerika prizi ve TR prizi aynı olmadığı için, bu işi nasıl çözebilirim? Dönüştürücü kullanmak istemiyorum açıkçası, varsa orijinal TR kablo almak istiyorum.

İkinci sorum, ürünün yanında başka ne almalıyım, kesin al dediğiniz. Ekstra bir kol daha alacağım, ürün ile beraber gelen ile toplam iki olacak. Orijinal şarj istasyonu alacağım, ikisini şarj etmek için. Pulse Elite Wireless kulaklık alacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
100–240V~, 4.2–1.7A, 50/60Hz, 390W sadece ya kabloyu değiştireceksin yada priz için adaptör alacaksın...

CrashX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
100–240V~, 4.2–1.7A, 50/60Hz, 390W sadece ya kabloyu değiştireceksin yada priz için adaptör alacaksın...
Teşekkür ederim. Tercihen kabloyu değiştirmek isterim. Türkiye'den alacağım kablonun otantik olduğunu ve tamamen uygun olduğunu nasıl bilebilirim? Veya herhangi bir markasız kablo aynı işi görür mü?

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
Teşekkür ederim. Tercihen kabloyu değiştirmek isterim. Türkiye'den alacağım kablonun otantik olduğunu ve tamamen uygun olduğunu nasıl bilebilirim? Veya herhangi bir markasız kablo aynı işi görür mü?
markasız alma diyeceğimde eski teyplerdeki güç kablosundan farksız kabloyu 500TL fiyata satan varmış...
bu bile pahalı geldi...

CrashX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
markasız alma diyeceğimde eski teyplerdeki güç kablosundan farksız kabloyu 500TL fiyata satan varmış...
bu bile pahalı geldi...
Bunlar da çok korkunç geliyor ne yalan söyleyeyim. Dandik bir kablo yerine iyi bir adaptör ile kullanmak daha iyi olabilir

grezimonk

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
277
mediamarkt olan yerdeysen oradan bak... vatanbilgisayar, teknosa yada...