Soru En iyi General Mobile modeli hangisiydi?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,612
Bence GM 5 plus, Babam 2016 yılından beri kullanıyor, hâlâ hayatta, sapa sağlam çalışıyor. Temel İşlevler ve sosyal medya görevini kasmadan yerine getiriyor.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,612
GM 9 Pro, General Mobile'in zirvesiydi. Sonrasında reeder gibi bir markaya dönüştü.
Ben çok destekledim firmayı, sırf Yerli marka olduğu için, hem Vestel Venüs hem General Mobile cihaz satın aldım, fakat olmadı. Nerdeyse yeni çıkan GM Phoenix 5G modelini de alıyordum ama vazgeçtim.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
309
Bence GM 5 plus, Babam 2016 yılından beri kullanıyor, hâlâ hayatta, sapa sağlam çalışıyor. Temel İşlevler ve sosyal medya görevini kasmadan yerine getiriyor.
Zamanında babam için telefon araştırırken Discovery Elite çok ilgimizi çekmişti ve almaya yeltenmiştik. Sonrasında yeltendiğimizle kalıp LG G3 almıştık :sweatsmile:. Tasarım olarak General Mobile cihazlarını ben şahsen beğeniyordum fakat hangi yakınım bu markayı kullandıysa hepsi şarj soketinden sıkıntı çekmişti.

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
general mobile kabul edilebilir bir firma değil. paranızı kaptırmayın. adamların zamanına göre kabul edilebilir en iyi telefonu gm 9 pro, onda da vaat ettikleri yazılım güncellemesini getirmemişlerdi zaten. yerli markalar alınmaz.

grezimonk

Profesör
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
268
general mobile kabul edilebilir bir firma değil. paranızı kaptırmayın. adamların zamanına göre kabul edilebilir en iyi telefonu gm 9 pro, onda da vaat ettikleri yazılım güncellemesini getirmemişlerdi zaten. yerli markalar alınmaz.
dedi troll dumpple kadar kötü niyetli değil... garantili cihazın garantisini keyfi iptal edip parçalarını çalmıyorlar...

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
dedi troll dumpple kadar kötü niyetli değil... garantili cihazın garantisini keyfi iptal edip parçalarını çalmıyorlar...
kendim dahil arkadaşlarımın da birçok deneyimi oldu iphone'larının garantisi ile alakalı. ekranında sorun çıkıyor, tuşu çalışmıyor falan götürüyorlar götürdükleri gibi adamlar yenisini verelim deyip yenisini veriyor. öyle bir olay olduğunu sanmıyorum. müşteri memnuniyeti olarak apple'dan daha iyi olduğunu düşünüyorsan troll sensin.

grezimonk

Profesör
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
268
kendim dahil arkadaşlarımın da birçok deneyimi oldu iphone'larının garantisi ile alakalı. ekranında sorun çıkıyor, tuşu çalışmıyor falan götürüyorlar götürdükleri gibi adamlar yenisini verelim deyip yenisini veriyor. öyle bir olay olduğunu sanmıyorum. müşteri memnuniyeti olarak apple'dan daha iyi olduğunu düşünüyorsan troll sensin.

garantiyi iptal ederse apple görürsün iyi mi kötü mü... sdece şikayet sitelerinde yazan şikayetler bile kanıtlıyor... parça çalıp garantiyi iptal etmişler...