İe8 bilgisi olan yardım edebilirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fagotcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fagotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ie8 'de favoriler butonunu (yıldızı) kaldırmak için ne yapmak gerekiyor bilen varmı. yardımcı olurmusunuz. bunun için bir program veya Regedit seçeneği varmıdır.
1433.jpg

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bende o yıldız orada değil çünkü sık kullanılarnlar çubuğu var. ama senin için biraz araştırabilirim.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Konu taşınmıştır. Doğru yerlere açmaya özen gösterelim.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Ben bir yolunu bulamadım. Sık kullanılarlar çubuğunu aktifleştirip tabları aşağı alabilirsin ama. bazı sorularım olacak.
1. yıldızdan ne istiyorsun?
2. ie8 ile ne işin var?
3. firefox neyine yetmiyor?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben bir yolunu bulamadım. Sık kullanılarlar çubuğunu aktifleştirip tabları aşağı alabilirsin ama. bazı sorularım olacak.
1. yıldızdan ne istiyorsun?
2. ie8 ile ne işin var?
3. firefox neyine yetmiyor?

:D:D

fagotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende o yıldız orada değil çünkü sık kullanılarnlar çubuğu var. ama senin için biraz araştırabilirim.

O yıldız aynen orda kardeş. Yanlızca simgeleri göster deyince Sık kullanılanlar yazısı olmuyor. ama ben tamemen yıldızdan kurtulmak istiyorum. Canımı sıkıyo.
2330.jpg

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim o yıldız İe8'in kalbi diyebiliriz. Ne işe yaradığını biliyorsundur umarım!! Hemen hemen bir çok sevdiğin siteyi her internete bağlandığında ziyaret ediyorsundur değil mi!! Her seferinde elinle yazıp o sevdiğin sitelere girmek biraz işkence olur herhalde. Ama sevdiğin siteleri sık kullanılana ekledin mi yıldıza tıklaman yeterli . El ile yazmadan direk o siteyi tıklarsın ve pratik işlem yapmış olursun. Üstelik geçmişe ulaşabilmenin en yakın yoluda o yıldızdan geçer. Ve Rss özelliğinede giden en yakın yoldur. Herşeyin orjinal hali güzeldir. Ve sıkıysa kaldır diyorum:)))

fagotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim o yıldız İe8'in kalbi diyebiliriz. Ne işe yaradığını biliyorsundur umarım!! Hemen hemen bir çok sevdiğin siteyi her internete bağlandığında ziyaret ediyorsundur değil mi!! Her seferinde elinle yazıp o sevdiğin sitelere girmek biraz işkence olur herhalde. Ama sevdiğin siteleri sık kullanılana ekledin mi yıldıza tıklaman yeterli . El ile yazmadan direk o siteyi tıklarsın ve pratik işlem yapmış olursun. Üstelik geçmişe ulaşabilmenin en yakın yoluda o yıldızdan geçer. Ve Rss özelliğinede giden en yakın yoldur. Herşeyin orjinal hali güzeldir. Ve sıkıysa kaldır diyorum:)))

Menü çubuğunda zaten Sık Kullanılanlar var. bir de aşağıda yer kaplayıp gözüme batmasını istemiyorum.