Soru C2 Adlı Uygulamada hakaret davası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mewq1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mewq1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C2 adlı uygulama da fake kız profilim vardı birilerini işletiyordum garip garip konuşan bi adam ses kaydı atıyordu bende dalga geçiyordum.Birden ses ile küfür etmeye başladı bende yazı ile sövmeye başladım sonra baktığımda ise ses kayıtlarını silmiş bi şekilde "küfürlerini SS aldım kendine dikkat et" yazdı. Şikayet etse ifadeye çağrılır mıyım veya davalık olur muyum olursam da sonucu ne olur?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
C2 adlı uygulama da fake kız profilim vardı birilerini işletiyordum garip garip konuşan bi adam ses kaydı atıyordu bende dalga geçiyordum.Birden ses ile küfür etmeye başladı bende yazı ile sövmeye başladım sonra baktığımda ise ses kayıtlarını silmiş bi şekilde "küfürlerini SS aldım kendine dikkat et" yazdı. Şikayet etse ifadeye çağrılır mıyım veya davalık olur muyum olursam da sonucu ne olur?
Bir şey olmaz, en kötü sesleri kayıt almıştım sen de kendine dikkat et yazıp çekilirsin aradan, ne olacak.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,909
Hocam peki herhangi bir şikayet durumunda savcılık ve polis ilgilenir mi bazı forumlarda forumlarda ilgilenmeyebilirler yazmışlardı ama.
Maalesef bir bilgim yok o konuda.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,325
Tazminat davası açabilir küfürün içeriğine göre paranı alır