Soru Mi 14T Pro vs Poco F6 Pro vs Honor 200 Pro vs S24+

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
sonuç olarak önermişsin. ben de seni yanlış bilgilendirmeden rapor atim nasıl olur? iPhone 14'ü bırak 16'nın S24 Plus'tan iyi olduğunu kanıtla ben forumu bırakıyorum, açık ve net. hatta burayı da ekran görüntüsü al sonradan değiştirmeyeyim diye.
Atabilirsin özel soru sorulursa cevabıda özel olur

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,751
kanıt sunmadığı sürece devam ederim. bunun yüzünden uyarı alanda bendim, hatırlatmak isterim.
Bunu bir moderatör olarak değil, bir üye olarak söyledim. Saygı çerçevesinden çıkmadığınız sürece istediğiniz kadar tartışmakta serbestsiniz.

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
Bunu bir moderatör olarak değil, bir üye olarak söyledim. Saygı çerçevesinden çıkmadığınız sürece istediğiniz kadar tartışmakta serbestsiniz.
aynı zamanda saygı çerçevesinden dışarı çıkmadığımıda belirtmek isterim. kanıt atsın konuyu kapatmayı bırak forumu bırakacağım.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
raporu geç, kanıtı at gerisi umurumda değil.
Talimatlı konuşma seni muhatap almam haberin olsun şurada özel sorulmuş soruda verdiğim özel bir başka markanın telefonudur çünkü soru o yöndedir

Genel olarak tekrar ediyorum S24+ cevabım konuya yöneliktir

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
Talimatlı konuşma seni muhatap almam haberin olsun şurada özel sorulmuş soruda verdiğim özel bir başka markanın telefonudur çünkü soru o yöndedir

Genel olarak tekrar ediyorum S24+ cevabım konuya yöneliktir
çok daha güçsüz ve fiyatını hak etmeyen bir telefonu öneriyorsanız neden daha iyi olduğunuda yazmanız gerekir. aynı şeyi Honor konusunda da yapmadınız ve ben her şeyi döktüm ortaya. benim dediğim hâlâ geçerli ve bekliyorum.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
çok daha güçsüz ve fiyatını hak etmeyen bir telefonu öneriyorsanız neden daha iyi olduğunuda yazmanız gerekir. aynı şeyi Honor konusunda da yapmadınız ve ben her şeyi döktüm ortaya. benim dediğim hâlâ geçerli ve bekliyorum.
İstediğin kadar bekle bu senin kendi tercihin

S22 için kâğıttan okuduğunu söylüyorsun servise gidiyorum bu modellerde bu sorun kronik diyor ve iade ben 12.500 TL paramı geri iade almışım o dönemin ücretiyle sorunlu model üstün olsa ne olacak olmasa ne olacak ki

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
İstediğin kadar bekle bu senin kendi tercihin

S22 için kâğıttan okuduğunu söylüyorsun servise gidiyorum bu modellerde bu sorun kronik diyor ve iade ben 12.500 TL paramı geri iade almışım o dönemin ücretiyle sorunlu model üstün olsa ne olacak olmasa ne olacak ki
size belki sorunlu olanı denk gelmiş olabilir, ancak S22 kullanan 2 tanıdığım var ve böyle bir sorun duymadım. paragraf hâlinde yazacam yani neden daha iyi oluğunu.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
size belki sorunlu olanı denk gelmiş olabilir, ancak S22 kullanan 2 tanıdığım var ve böyle bir sorun duymadım. paragraf hâlinde yazacam yani neden daha iyi oluğunu.
Bak sana DİYORUM Kİ; SERVİSE gittim SERVİS DEDİ Kİ ; S22 Entegre sorunu bu sorundan GENELDE iade yapıyoruz…

Dedim ki ; Lazım bu telefon bana yapılmaz mı ?

Servis : SORUNUN neden kaynaklandığını bu modellerde ÇÖZEBİLSEK YAPILIR diyor…

Sen arkadaşımda var
Yok paragraf yazacam
Yaz istediğin paragrafı yaz
Kullanmadığın telefona paragraf yaz

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
114
Bak sana DİYORUM Kİ; SERVİSE gittim SERVİS DEDİ Kİ ; S22 Entegre sorunu bu sorundan GENELDE iade yapıyoruz…

Dedim ki ; Lazım bu telefon bana yapılmaz mı ?

Servis : SORUNUN neden kaynaklandığını bu modellerde ÇÖZEBİLSEK YAPILIR diyor…

Sen arkadaşımda var
Yok paragraf yazacam
Yaz istediğin paragrafı yaz
Kullanmadığın telefona paragraf yaz
bende sana diyorum ki "arkadaşımda var" ve böyle bir sorun yaşamıyor. önceki mesajlarımı daha yazmak ile uğraşamam

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015
bende sana diyorum ki "arkadaşımda var" ve böyle bir sorun yaşamıyor. önceki mesajlarımı daha yazmak ile uğraşamam

Arkadaşım bak bu arkadaşta sorun yaşamış bu forumda ben S22 almadan evvel yazmıştı bunu ve ben S22 alacağım diyince bu arkadaşla tartışmıştık S22 gerçekten bozulunca adamdan özür diledim

S22 pil sorunlu anakartı ısınıyor ve telefon kısa devre yapıyor ( bazılarında da yapmıyor bu arkadaşta ısıdan şikayetçi)
IMG_0577.png

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,015

Aynı arkadaşımız YouTube’de tüm dünyaya yayın yaptı video çekti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendiniz söylüyorsunuz zaten sorunlu olan denk geldi diye
Hayııır cımbız ile laf çekme ben denk geldi diye birşey demedim…

Bu model SORUNLU telefon BİLDİĞİN YANIYOR ve bu sorun VAR en sonunda kısa devre yapıyor…

Bu sebepten İADE ALIP PARAMI GERİ VERDİLER…

Son düzenleme: