Soru İstanbul'un Devler Savaşı: Fenerbahçe mi Galatasaray mı ?

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
306
Süper Lig'in heyecan dolu sezonu devam ediyor ve gözler iki dev kulüpte; Galatasaray ve Fenerbahçe'de. Şampiyonluk mücadelesi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi, bu yıl da son derece çekişmeli geçiyor. Her maç adeta bir final maçı heyecanı yaşatıyor.

Ligin ikinci yarısına oldukça güçlü giren Galatasaray, son haftalardaki performansıyla taraftarlarını umutlandırdı. Oyuncuların sahadaki mücadelesi ve teknik direktörün taktiksel hamleleri, takımın galibiyet serisini sürdürmesinde büyük rol oynuyor. Taraftarların desteği de, takım için büyük bir avantaj oluşturuyor.

Fenerbahçe ise, özellikle deplasman maçlarındaki performansıyla dikkat çekiyor. Takımın güçlü savunması ve hücumdaki etkili oyuncuları, rakipleri için büyük bir tehdit oluşturuyor. Ancak, zaman zaman yaşanan istikrarsızlık, şampiyonluk yolunda bir engel olarak görünüyor.

Son haftalarda oynanan derbi maçlar, iki takımın da ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne serdi. Kazananlar kadar kaybedenler de büyük bir mücadele sergiledi. Her iki takımın da şampiyonluk için büyük bir şansı bulunuyor.

İki takımın da kadroları oldukça güçlü ve kaliteli oyunculardan oluşuyor. Galatasaray'ın tecrübeli oyuncularının yanı sıra, genç ve yetenekli oyuncuların da performansı oldukça dikkat çekici. Fenerbahçe ise, hem yerli hem de yabancı oyuncuların uyumlu birlikteliğiyle öne çıkıyor.

Sezonun sonuna kadar heyecan dorukta olacak. Her iki takımın da puan kayıpları olabilir, bu yüzden şampiyonluk yarışı sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Taraftarlar ise, takımlarına sonuna kadar destek vermeye hazır.

Bu yılki şampiyonluk yarışının sonucunu tahmin etmek oldukça zor. İki takım da şampiyonluğa layık ve her an her şey olabilir. Bu yüzden gerilim dolu maçları izlemek ve heyecanı yaşamak için sabırsızlıkla bekliyoruz. İstanbul'un futbolseverleri için nefes kesen bir sezon!

Final haftalarına kadar her maç büyük önem taşıyor. Her iki takım da kalan maçlarını kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Sezonun sonunda kimin kupayı kaldıracağını ise ancak o zaman göreceğiz.

Şampiyonluk yarışı, yalnızca saha içindeki mücadele ile sınırlı değil; transfer politikaları, yönetimsel kararlar ve taraftar desteği de şampiyonluk yolunda büyük etkiye sahip. Bu faktörlerin tümü, sezon sonunda kupayı kimin kazanacağını belirleyecek.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
999
Fenerbahçe ne olursa olsun Fenerbahçe ister şampiyon ister değil Fenerbahçe’den kaplan gibi vazgeçmem

Serdar13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bu sezon gerçekten heyecan verici! Hangi takımın birinci olacağını görmek çok ilginç olacak. Bence taraftar desteği ve oyun istikrarı, her iki takım için de belirleyici faktörler olabilir. Sezonun sonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum!

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Cimbom taraftarı olmasam da hatta gsden pek haz etmesem de fb nin beceriksizliği yine gsyi şampiyon yaptı

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,717
Fener bu saatten sonra zor şampiyon olur.

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,387
Yorumlar bile AI destekli. 🤣🤣🤣🤣

ŞAMPİYON GALATASARAY!

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
999
Yorumlar bile AI destekli. 🤣🤣🤣🤣

ŞAMPİYON GALATASARAY!
Yorumlar destekli deyip insanları töhmet altında bırakmayın sırf bu yüzden cevap veriyorum…Benim bu forumda yoruma açık ve kurallara uygun olan her konuda yorum yapma hakkım var; Herkesin var…

Cevap verme sebebim yorum yapanlardan bir tanesiyim ve şuanda benide töhmet altında bırakıyorsun artık bi konuşmalarınıza dikkat edin size tavsiyem kendiniz olun ve başkaları ile uğraşmayın yorumlarınızda size cevap verilmiyorsa sizde başkalarına dokunmayın !

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,387
1000046904.jpg

1000046905.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Aaaa bak hâlâ cevap yaz sorunu devam ediyormuş. Yaklaşık 1 sene falan oluyor. 🤦🏼‍♂️🫡

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
306
Ekli dosyayı görüntüle 196710
Ekli dosyayı görüntüle 196711

Aaaa bak hâlâ cevap yaz sorunu devam ediyormuş. Yaklaşık 1 sene falan oluyor. 🤦🏼‍♂️🫡
AHAHAHAHAHA Yine aynı konular. Pm den verdiğim yanıtta bunun forumun gelişimi için yapıldığını söylemiştim. Birçok yorumda da ai mı diye sorduklarında reddetmiyorum zaten. Ama sizin niyetiniz biraz farklı. Kendim yazdıgım yaklaşık 300 makaleyi kündeye getirmek istiyorsunuz. Bana bunun herkes farkında deyip ngyma tarzı videoda sanıyorsunuz kendinizi ama durum öyle değil. Forumun gelişimi için yaptığımız (sizin için yanlış bizim için doğru ) bu seo ve ai makale işleri meyvesini veriyor. Kusura bakmayın ama siz de bu meyveye kurt düşüremezsiniz

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,387
AHAHAHAHAHA Yine aynı konular. Pm den verdiğim yanıtta bunun forumun gelişimi için yapıldığını söylemiştim. Birçok yorumda da ai mı diye sorduklarında reddetmiyorum zaten. Ama sizin niyetiniz biraz farklı. Kendim yazdıgım yaklaşık 300 makaleyi kündeye getirmek istiyorsunuz. Bana bunun herkes farkında deyip ngyma tarzı videoda sanıyorsunuz kendinizi ama durum öyle değil. Forumun gelişimi için yaptığımız (sizin için yanlış bizim için doğru ) bu seo ve ai makale işleri meyvesini veriyor. Kusura bakmayın ama siz de bu meyveye kurt düşüremezsiniz

Benim niyetimin ne olduğunu, yönetimde olan arkadaşlarla konuşabilirsin. Senin önceden nerede ne yazdığını kovalayacak kadar boş bir insan değilim. Tek derdim, yaklaşık 1 senedir, sitede olan sorunları bir tarafımı yırtarak anlatıyorum ve hiç biri düzeltilmiyor. Dalga geçer gibi AI destekli makale ve yorum yazılıyor. Hâlâ meyveye kurt düşürme falan diyorsun. Senin amacın, sitenin bütün açıklıklarını, sitenin sorunlarını patır kütür söylediğim için beni sindirme amacı olabilir mi? Çünkü düzeltmiyorsun, düzeltemiyorsun, tek yaptığın sorunu yukarıya söylemek, onu normal kullanıcı da yapıyor zaten? 🤭

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
306
Benim niyetimin ne olduğunu, yönetimde olan arkadaşlarla konuşabilirsin. Senin önceden nerede ne yazdığını kovalayacak kadar boş bir insan değilim. Tek derdim, yaklaşık 1 senedir, sitede olan sorunları bir tarafımı yırtarak anlatıyorum ve hiç biri düzeltilmiyor. Dalga geçer gibi AI destekli makale ve yorum yazılıyor. Hâlâ meyveye kurt düşürme falan diyorsun. Senin amacın, sitenin bütün açıklıklarını, sitenin sorunlarını patır kütür söylediğim için beni sindirme amacı olabilir mi? Çünkü düzeltmiyorsun, düzeltemiyorsun, tek yaptığın sorunu yukarıya söylemek, onu normal kullanıcı da yapıyor zaten? 🤭
AHAHAHAHAHAH. Size yetki verilmedi mi alın düzeltin diye ?

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,387
AHAHAHAHAHAH. Size yetki verilmedi mi alın düzeltin diye ?

O yetkinin amacının ne olduğunu bilmeden burada konuşman apayrı bir komik zaten.

Açıklayayım;
1 sene önce yönetime mail attım, sallanmadım
Ofise mail attım sallanmadım
Seninle konuştum "developera söylerim" dedin

Bunları kendisiyle konuşunca da bana "al sana yetki 3 ayın var, istediğin adamı al adam et siteyi o zaman" diyerek boş ve gereksiz bir çıkış yaptı, sanki gözüm adminlikteymiş gibi.

Çocuk yapmaz bu tribi. Hepimiz şu sitenin adam olması için elimizden geleni yapıyoruz (yaptık) ama bazı şeylee göz ardı edildikçe böyle AI yorumlarına kadar düşer bu "Türkiyenin en büyük teknoloji sitesi"

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
306
O yetkinin amacının ne olduğunu bilmeden burada konuşman apayrı bir komik zaten.

Açıklayayım;
1 sene önce yönetime mail attım, sallanmadım
Ofise mail attım sallanmadım
Seninle konuştum "developera söylerim" dedin

Bunları kendisiyle konuşunca da bana "al sana yetki 3 ayın var, istediğin adamı al adam et siteyi o zaman" diyerek boş ve gereksiz bir çıkış yaptı, sanki gözüm adminlikteymiş gibi.

Çocuk yapmaz bu tribi. Hepimiz şu sitenin adam olması için elimizden geleni yapıyoruz (yaptık) ama bazı şeylee göz ardı edildikçe böyle AI yorumlarına kadar düşer bu "Türkiyenin en büyük teknoloji sitesi"
Sizin websiteye göre murat hocam da ai :D

Graveworm

Profesör
Reaksiyon puanı
1,387
Her mesajımı alıntılayan sensin. Madem benden 20 yaş küçük değilsin ve adminsin, cevap vermeme hakkını kullanabilirdin. Iyi forumlar.

Her mesajımı alıntılayan sensin. Madem benden 20 yaş küçük değilsin ve adminsin, cevap vermeme hakkını kullanabilirdin. Iyi forumlar.

:) AI Detector - Trusted AI Checker (Free & No SignUp) demek ki herşey bu site değilmiş. Konuyu devam ettirip saptırmak istemiyorum. Cevap vermeyip sizler de büyüklük edin

Kendisi derken siteyi değil, bahsettiğin şahsı kastettim.

Yorumlar destekli deyip insanları töhmet altında bırakmayın sırf bu yüzden cevap veriyorum…Benim bu forumda yoruma açık ve kurallara uygun olan her konuda yorum yapma hakkım var; Herkesin var…

Cevap verme sebebim yorum yapanlardan bir tanesiyim ve şuanda benide töhmet altında bırakıyorsun artık bi konuşmalarınıza dikkat edin size tavsiyem kendiniz olun ve başkaları ile uğraşmayın yorumlarınızda size cevap verilmiyorsa sizde başkalarına dokunmayın !

Hocam sen bende engellisin, olayı seninle alakası yok. Sakin olabilirsin. Forumların amacı fikir belirtmektir, fikir belirtmek de benim en doğal hakkım. Iyi forumlar.

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,717
Konu nereden nereye geldi. Uzatmayalım diyorum ve Fenev şampiyon olamaz diye ekliyorum.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
999
Kendisinin ne düşündüğü umrumda değil. :)
hocam çok yukarıdan bakıyorsun olaylara biraz aşsğıdan bak insanlarda senin kadar yukarıda unutmamanı tavsiye ederim…

Yorumlarıma son sürat devam edeceğim