Google Chorme İle İlgili...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tagart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Resimde görüyorsunuz, ben daha öncede Google Chorme kullandım ama bir kaç sitede hata alıyorum diye kullanmamaya başladım. Şimdi tekrar kullanmak için Google Chorme kurdum. Resimdeki www.gamegarden.net sitesinden okey oynamak için girdiğimde bağlantınız kesildi diyor. Ve örnek olarakta www.bestfm.com.tr sitesine best fm dinlemek için girdiğimde ses gelmiyor. Google Chorme kullanıcıları bir baksın bu konuda bir yardım edin lütfen. Sizdede aynısı oluyor mu..?

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fikri olan yok mu ?

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Firefox 3.0.7 kullanıyorum sorun olmuyor.

Google'u severiz her yaptığı şey iyidir ama tarayıcı işine girmemeliydi ve Chrome'u ben beyenmiyorum. Genel tasarımı çok çocuksu duruyor.

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Firefox'ta sorun olmuyor ama Google Chorme güzel bir tarayıcı. Daha eksikleri var ama yakında iyi bir tarayıcı olabileceğini biliyorum. Şimdi ben bu sorunu nasıl çözebilirim onun peşindeyim.. Yok mu ya Chorme kullanan...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bazı siteler her tarayıcıda çalışmayabilir..
Çalışmama durumu(uyumsuzluklar da) başka tarayıcı kullanmalısın..
İyi çalışmalar..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
chorme nın böyle sorunları var neyazıkki hiç ugraşma baska tarayıcı kullan ..:)

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı oyun siteleri java desteği ister.
Güncel java versiyonunu yükleyip firefox ya da opera kullanman yeterli

Bende eski birşey olmaz rise :) Firefox kullanmaya karar verdim. Opera ya hayatta ısınamadım. Ne var Firefox'ta en önemli eklentiler gömülü gelse ve şu reklam pencerelerini engelleyecek eklentisi ile beraber gelse... O zaman varya dünyalara değişmem...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Son tavsiyem Maxthon öyle ise
Sessiz-sedasız, yeterince hızlı ve IE kullanıyormuşçasına her istediğin siteyi açıyorsun.
Zaten bildiğini tahmin ediyorum uzun uzun anlatmaya gerek yok.

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son tavsiyem Maxthon öyle ise
Sessiz-sedasız, yeterince hızlı ve IE kullanıyormuşçasına her istediğin siteyi açıyorsun.
Zaten bildiğini tahmin ediyorum uzun uzun anlatmaya gerek yok.

Ne vardı sanki 4/4 lük bir tarayıcı yapsalar. Bütün tarayıcılar arasında mekik dokuyorum. Valla ya hepsinde ayrı bir dert. Maxthon her konuda tarafımca denenmiştir. Valla şahsen beğeniyorum ama tek eksiği bak dikkat edersen tek bir eksiği diyorum, o eksikte aynı anda 2 pencere açamamak. Avant'ta öyle. Şimdi desene kaset başa sardı... Geçen gün yaptığımı yapacam şimdi çay katıyorum ve uykum gelene kadar türkçe destekli bütün tarayıcıları deniyorum... Opera pop flock orca slim akla ne geliyorsa....

demasu_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadasim chrome ile ilgili bir problem yok ortada. ben iki siteye de girdim, sorunsuz calisiyor hersey..
chrome'u güncellemeyi dene istersen, bendeki versiyon su an 2.0.169 (Chromium)

Tagart

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasim chrome ile ilgili bir problem yok ortada. ben iki siteye de girdim, sorunsuz calisiyor hersey..
chrome'u güncellemeyi dene istersen, bendeki versiyon su an 2.0.169 (Chromium)
gamegarden'a girip oyun oynayabiliyormusun?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Googleyi severiz sayarız ama niye chromiumdan farkı olmayan tarayıcıyı kulanıyoruz.Sanki şimdide chromium pek bilinmiyor sadece kopya.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Özellikle best fm'e gıcığı var çalışmıyo