- Reaksiyon puanı
- 67
bende bekliyorum hocamay sonunu merakla bekliyoruz hocamm
bende bekliyorum hocamay sonunu merakla bekliyoruz hocamm
Merhaba önerilerinizi dinleyeceğim. Entrynin girişinde bilgileri iletmiştim. Ortalama her ay yapacağız. Bu etkinlik sayesinde envantere 1000 civarı makale eklendiBu Mart ayı içindi sanırım. Nisan ayı belli oldu mu? Ek olarak bir önerim olacak. Ayın Üyelerine Hediye-Nisan 2025 gibi sonunda yıl ve ay olarak ilerlerseniz ve konuyu forumun ana sayfasına sabitlerseniz, daha iyi olur diye düşünüyorum.
Nisan ayı sonunda ileteceğim.Bu Mart ayı içindi sanırım. Nisan ayı belli oldu mu? Ek olarak bir önerim olacak. Ayın Üyelerine Hediye-Nisan 2025 gibi sonunda yıl ve ay olarak ilerlerseniz ve konuyu forumun ana sayfasına sabitlerseniz, daha iyi olur diye düşünüyorum.
Böyle hayırlı işlere başladığınız için forum yönetimini tebrik ederim.Hediyeleriniz hazır !!!
2 Adet Powerbank
1 Adet Telefon Soğutucu
1 Adet Rog Strix İmpact 3
1 Adet Rog strix Tornavida Seti
1 Adet Xaomi Outdoor Hoparlör
1 Adet Lapas Pure bt Kulaklık
1 Adet Mini Hoparlör
Kazanan üyeler :
@alierdems
@crow88
@Qamoinas
@aKuu
@murat zorluu
@GordonFreeman35
@kmurat
Kazanan üyeler dışında ekteki görselde bir ihtiyacı olan forumcular pm den yazsın. İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 195843
Teşekkür ederim hocam. Benim fikrimdi ahahaBöyle hayırlı işlere başladığınız için forum yönetimini tebrik ederim.
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar![]()
Bana bir kulaklık yollayabilirsiniz hocamHediyeleriniz hazır !!!
2 Adet Powerbank
1 Adet Telefon Soğutucu
1 Adet Rog Strix İmpact 3
1 Adet Rog strix Tornavida Seti
1 Adet Xaomi Outdoor Hoparlör
1 Adet Lapas Pure bt Kulaklık
1 Adet Mini Hoparlör
Kazanan üyeler :
@alierdems
@crow88
@Qamoinas
@aKuu
@murat zorluu
@GordonFreeman35
@kmurat
Kazanan üyeler dışında ekteki görselde bir ihtiyacı olan forumcular pm den yazsın. İyi forumlar
Ekli dosyayı görüntüle 195843
Aslında bütçeniz fazla değilse, sağlamlisans sitesinden ucuza işletim sistemi lisansları satıyorlar.Teşekkür ederim hocam. Benim fikrimdi ahaha![]()
Fikirlere açığiz hocam ayın uyesi etkinliği devam edecek.Aslında bütçeniz fazla değilse, sağlamlisans sitesinden ucuza işletim sistemi lisansları satıyorlar.
Aralıklarla her ayın aktif üyesine değişik değişik lisans hediyye olunabilir. 10-15 TL sizi sıkıntıya sokmaz zannimce