Soru Kullandığınız Beğendiğiniz veya Almak İstediğiniz Cihazı Sorun

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
103
Bu kısıma kullandığınız memnun olduğunuz telefonları yazın ki okuyalım öğrenip ona göre satın alalım.

Mesela 6gb ramli bir telefon kullanıyorum (A23) donma kasma yapıyor dün de bir konu üzerinde tartıştık ancak çözüm bulamadık. Fikirleriniz nelerdir ?

Herkese iyi forumlar

aKuu

Asistan
Reaksiyon puanı
39
ben 2.telefon olarak 4gb ramli a14 kullanıyorum, donma kasma yaşamadım hiç. cihazın şarjı aşağı yukarı 8 saat gidiyor. 120gb hafızanın 100gbi da dolu. ben cihazı sadece medya depolamak ve webde gezinmek icin kullanıyorum, sosyal medya uygulamaları ana cihazımda. bunda yüklü değil. benim kullanım amacım doğrultusunda a14 gayet yeterli geliyor ve sorun yaratmıyor. oyun oynayan veya sosyal medyayı aktif kullanan (özellikle de instagram şarjı çok yer) biri için yetmez. kasma donma yapar.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
103
ben 2.telefon olarak 4gb ramli a14 kullanıyorum, donma kasma yaşamadım hiç. cihazın şarjı aşağı yukarı 8 saat gidiyor. 120gb hafızanın 100gbi da dolu. ben cihazı sadece medya depolamak ve webde gezinmek icin kullanıyorum, sosyal medya uygulamaları ana cihazımda. bunda yüklü değil. benim kullanım amacım doğrultusunda a14 gayet yeterli geliyor ve sorun yaratmıyor. oyun oynayan veya sosyal medyayı aktif kullanan (özellikle de instagram şarjı çok yer) biri için yetmez. kasma donma yapar.
Medya depolamaktayim hocam. Neyse ki mi 14 ultraya geçtim

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,318
Samsung Galaxy S21FE kullanıyorum. Bu ayın 21'inde 2. senesi dolacak. Gayette memnunum. Hem kamerası, hem ekran kalitesi falan çok tatmin edici. Doğal olarak fazla kullanınca batarya süresi bitiyor biraz. Ama yine de idare ediyor.

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
103
Samsung Galaxy S21FE kullanıyorum. Bu ayın 21'inde 2. senesi dolacak. Gayette memnunum. Hem kamerası, hem ekran kalitesi falan çok tatmin edici. Doğal olarak fazla kullanınca batarya süresi bitiyor biraz. Ama yine de idare ediyor.
Hocam sanırım sorunun kaynağı benim bu telefon sektörüne iyi bir bütçe ayırmamam fakat 100 gb medya dosyam olması. Bu tarz telefonlarda hep sorun yaşadım. Bir android daha deniyoruz bakalım.

Bu arada iphone 16e hakkında ne dersiniz. Almayı düşünebilirim. Uygun fiyatlı güncel bir telefon başlarda beğenmesemde 15 fiyatına 16 gözü ile bakıyorum.

Genel olarak ilginze teşekkür ederim.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,671
16 Pro Max kullanan bir hocam var mı? Deneyimlerini duymak isterim. Almayı düşünüyorum.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,318
Hocam sanırım sorunun kaynağı benim bu telefon sektörüne iyi bir bütçe ayırmamam fakat 100 gb medya dosyam olması. Bu tarz telefonlarda hep sorun yaşadım. Bir android daha deniyoruz bakalım.

Bu arada iphone 16e hakkında ne dersiniz. Almayı düşünebilirim. Uygun fiyatlı güncel bir telefon başlarda beğenmesemde 15 fiyatına 16 gözü ile bakıyorum.

Genel olarak ilginze teşekkür ederim.

2025 yılında o kadar para verip, o kadar düşük ekran yenileme hızı almak bence hamallık.

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,449
İPhone 15 Pro Max 512 GB kullanıyorum. İPhone 16 Pro Max 1 TB modeline geçmeye gerek var mı? Varsa neden? Bütçe sorunum yok.