Soru Xiaomi 14 Ultra mı alırdınız Honor Magic 6 Pro mu?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar bir şişe su almaya param yok başta söyleyim zaten param olsada bu kadar para vermem bu saatten sonra çok borçla uğraştım artık borç ödemekten yoruldum öyle diyim.

Gelelim soruya Xiaomi 14 ultra mı alırdınız yoksa Honor magic 6 pro mu alırdınız ve neden alırdınız?

Belirli bir konu üzerine sormuyorum günümüzde kamera öyle birşey ki sabit iyi diye bir kamera yok her marka modelin kendine has çekimi var yoksa hemen hemen hepsi cam gibi gösteriyor.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,709
İki cihazın arasında büyük bir fiyat farkı var. Ekranda, videoda ve ön kamerada 14 Ultra öndeyken, batarya, ses ve arka kamerada Magic 6 Pro daha iyi. Bu durumda hem 20 bin fazladan ödeyip hem de MIUI eziyetini çekmezdim.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
İki cihazın arasında büyük bir fiyat farkı var. Ekranda, videoda ve ön kamerada 14 Ultra öndeyken, batarya, ses ve arka kamerada Magic 6 Pro daha iyi. Bu durumda hem 20 bin fazladan ödeyip hem de MIUI eziyetini çekmezdim.
Herhalde yazdığının aynısı honor 200 ve redmi note 14 pro plus içinde geçerli olacak

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,593
Peki sizce neden xiaomi rakiplerinden ciddi oranda daha pahalı magic 6 pro ve vivo x100 pro gerçi bunlada sınırlı değil orta segmentte de pahalı

@Görkem Say

14 Ultra barındırdığı teknik özellikler sebebiyle çok da ucuza satılabilecek bir model değil. Ben yazılım kısmına daha çok önem verdiğim için tercih etmiyorum ama kimisi teknik donanıma daha çok bakıyor. Birde malum vergiler, ülkeye resmi olarak giren cihazın fiyat olarak uygun olması çok da mümkün olmuyor.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
14 Ultra barındırdığı teknik özellikler sebebiyle çok da ucuza satılabilecek bir model değil. Ben yazılım kısmına daha çok önem verdiğim için tercih etmiyorum ama kimisi teknik donanıma daha çok bakıyor. Birde malum vergiler, ülkeye resmi olarak giren cihazın fiyat olarak uygun olması çok da mümkün olmuyor.
Doğru baya özellikli bir model geçen uzaktan bir tanıdıkta gördüm ama 13 ultraydı kamerası cidden efsaneydi ki 14 ultra nasıldır kim bilir.

Hadi ultra böyle diyelim ucuz olamaz.

Redmi note 13 pro plus ta çıktığında honor 90 dan şimdide honor 200 den pahalı büyük ihtimal redmi note 14 pro plus ta pahalı olacak.

O kadar fiyat baktım en pahalı Android şuan xiaomi.

Youtubeta izledim Furkan karaca çinden redmi note 14 5G getirmiş baktım telefona cidden iyi oimuş Furkan 12.000₺ yi aşmaz diyor bakalım ne olacak fiyatı.

Böyle pahalı şekilde giderse satışları düşer, honor çok iyi gidiyor bu konuda ama honorunda hatası çıktığında pahalı oluyor sonra ciddi şekilde düşürüyor fiyatları ama ilk çıktığında en düşük haliyle çıksa ve öyle kalsa daha iyi sanki.

Şaka maka magic 6 pro ile 14 ultra arasında 20.000₺ civarı fark var bu farkla orta karar laptop alabilirsin, hem amiral telefonun olur hem laptop.