Soru Ondrive bulut alınmazsa mevcut fotoğraflar silinir mi?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim onedrive bulut alınmazsa mevcut fotoğraflar silinir mi yoksa sadece yeni fotoğraf yedeklemesi mi olmaz.

Pc ye indirecem ama şuan için bunu yapamam fotoğraflar silinsin istemiyorum çünkü çok önemli benim için.

Fotoğraflar silinmeyip sadece yeni fotoğraf yedeklenmiyorsa sorun yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yahya Furkan

Son düzenleme:

ScorFy

Doçent
Reaksiyon puanı
363
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim onedrive bulut alınmazsa mevcut fotoğraflar silinir mi yoksa sadece yeni fotoğraf yedeklemesi mi olmaz.

Pc ye indirecem ama şuan için bunu yapamam fotoğraflar silinsin istemiyorum çünkü çok önemli benim için.

Fotoğraflar silinmeyip sadece yeni fotoğraf yedeklenmiyorsa sorun yok

@Yahya Furkan
Google ve Apple'a ait bulut sistemlerinde mevcut fotoğrafınız kalıyor. Ancak o mail hesabına, mail alamıyorsunuz. Plan yükseltmesi istiyor, Onedrive'da bu sisteme dahil olması gerekli.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Google ve Apple'a ait bulut sistemlerinde mevcut fotoğrafınız kalıyor. Ancak o mail hesabına, mail alamıyorsunuz. Plan yükseltmesi istiyor, Onedrive'da bu sisteme dahil olması gerekli.
Silinmez ama dimi alırım önemli değil ama şuan için alamam maddi sorunlarım var silinmesin yeter

Aslında tüm fotoğrafları xiaomi galerisine atabilsem çok iyi olacak ama nasıl atarım bilmiyorum

Son düzenleme: