- Reaksiyon puanı
- 2,062
Yapay zeka güncellemesi alacak iPhone’lar belli oldu:
- iPhone 15 Pro
- iPhona 15 Pro Max
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aralarında çok fark yok ama 14 Pro ve Pro Max için verirlerse, 13 Pro ve Pro Max kullanıcıları da talep eder. Bu yüzden en güncel tepe modellerde olacağının söylenmesi mantıklı.14 kullanıcılarına geçmiş olsunİnanılmaz bir karar ya. Hangi akla hizmet sadece 15 Pro / Pro Max'e özel yaptılar anlamıyorum. 14 Pro Max ile 15 Pro Max arasında o kadar fark var mı ?
Bence 14 pro/max ve düz 15 lerede gelmeliydi14 kullanıcılarına geçmiş olsunİnanılmaz bir karar ya. Hangi akla hizmet sadece 15 Pro / Pro Max'e özel yaptılar anlamıyorum. 14 Pro Max ile 15 Pro Max arasında o kadar fark var mı ?
telefonunuzu değiştirin diyela 15 için neden gelmiyor?
Samsung u kutluyorum bu konuda S23 ede geldi yapay zekatelefonunuzu değiştirin diye
Düz 16 lar ve se4 e gelecek mi acaba yapay zekaNeyse en azından iphone 11 kullanıyorum 14 pro max kullansaydım bu olay beni yıkardı![]()
IPhone 16 ve SE4 TelefonlarınaDüz 16 lar ve se4 e gelecek mi acaba yapay zeka
Daha çıkmamış telefon hakkında bu kesin yargının kaynağı ne? Muhtemelen iPhone 16 ailesi destekleyecek AI özelliklerini.Hayır,
- iPhone 15 Pro Max A17 Pro
- iPhone 15 Pro A17 Pro
Daha çıkmamış telefon hakkında bu kesin yargının kaynağı ne? Muhtemelen iPhone 16 ailesi destekleyecek AI özelliklerini.