Yardım Format atarken "uygun olmayan mod" hatası alıyorum

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar, ufak işlerimi görmesi için bir adet Mini PC siparişi verdim. İçerisinde crackli bir Windows vardı, kullanmak istemediğim için başta Windows 7 ile güncelledim. Windows 7'ye güncelleyince Intel Grapichs 2500 için imzalanmamış sürücü hatası verdi ve kendi sitesinden falan indirdim, baktım çözülecek gibi değil, Windows 8.1'de şansımı deneyeyim dedim. Windows 8.1'e formatlamaya başlarken, monitör; "uygun olmayan mod 1280x1024" hatası veriyor.

Boot ederken aynı zamanda çözünürlük ayarını nasıl değiştiririm?

Son düzenleyen moderatör:

Akita

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Merhaba arkadaşlar, ufak işlerimi görmesi için bir adet Mini PC siparişi verdim. İçerisinde crackli bir Windows vardı, kullanmak istemediğim için başta Windows 7 ile güncelledim. Windows 7'ye güncelleyince Intel Grapichs 2500 için imzalanmamış sürücü hatası verdi ve kendi sitesinden falan indirdim, baktım çözülecek gibi değil, Windows 8.1'de şansımı deneyeyim dedim. Windows 8.1'e formatlamaya başlarken, monitör; "uygun olmayan mod 1280x1024" hatası veriyor.

Legacy kurulum mu yapmaya çalışıyorsunuz?

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Legacy kurulum mu yapmaya çalışıyorsunuz?
UEFI denedim, aslında yazıda 1 adet diye bahsettim ama elimde 5 tane var. 2. PC'ye format atarken yalnızca uefi destekler diyor uefi kuruyorum tekrar aynı hatayı veriyor. 3. PC'ye aynı flashı taktıgımda çözünürlük hatası veriyor. Şimdi mbr olarak yazdırıp deneyeceğim 8.1'i. Bu sefer yeni sorunum 2. pc olacak.

Ekli dosyalar

• fd.jpeg
    fd.jpeg
    103.3 KB · Görüntüleme: 45

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,254

Anakartınızı yazar mısınız?