selam sayin arkadaslar siz degerli arkadaslardan bana su treiber bulma isini ögretecek yada yardimci olacak arkadas gönüllü yardimci olacak zamani olunca acelesi yok merakimdan dolayi tabiki her yigidin yada ustanin degisik yönleri vardir bende bu bilgisayar isini sizin gibi degerli dostlarin sayesinde ögrenmeye calisiyorum isde bir sey ögrenmek iyidir diye bos zamanlarimi degerlendirmek istiyorum mesala suan bir problemim yok treiber sorunu ama ben bazi kisilerde yani bu bilgisayar isi ugrasanlarda görüyorum cocuk oyuncagi gibi sipsak hemen buluyorlar yapiyorlar ben neden bulamiyorum neden demekki bir püf noktasi var yani bu isin dedim kendi kendime böyle bir konu acmaya karar verdim tabiki yanlis yere acilmissa modatorlar degistirebilirler
mesela benim bilgisayarin
bunlari nasil bulabilirim misal yani treibalarini
video lu yardimda olabilir resimli lide olabilir normal msn raciligi ilende olabilir ögrenmek istiyorum bazi seyleri format atmasini iyi kötü attim ilk defa gecenlerde vista vede xp ye bu treiber isinide birazcikda ögrenmek istiyorum tabiki siz degerli ustalarin sayesinde insallah bunu ögrenirim
selam saygilar
mesela benim bilgisayarin
bunlari nasil bulabilirim misal yani treibalarini

video lu yardimda olabilir resimli lide olabilir normal msn raciligi ilende olabilir ögrenmek istiyorum bazi seyleri format atmasini iyi kötü attim ilk defa gecenlerde vista vede xp ye bu treiber isinide birazcikda ögrenmek istiyorum tabiki siz degerli ustalarin sayesinde insallah bunu ögrenirim
selam saygilar