Treiber nasil aranir nasil bulunur ögrenmek istiyorum yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan catli42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin arkadaslar siz degerli arkadaslardan bana su treiber bulma isini ögretecek yada yardimci olacak arkadas gönüllü yardimci olacak zamani olunca acelesi yok merakimdan dolayi tabiki her yigidin yada ustanin degisik yönleri vardir bende bu bilgisayar isini sizin gibi degerli dostlarin sayesinde ögrenmeye calisiyorum isde bir sey ögrenmek iyidir diye bos zamanlarimi degerlendirmek istiyorum mesala suan bir problemim yok treiber sorunu ama ben bazi kisilerde yani bu bilgisayar isi ugrasanlarda görüyorum cocuk oyuncagi gibi sipsak hemen buluyorlar yapiyorlar ben neden bulamiyorum neden demekki bir püf noktasi var yani bu isin dedim kendi kendime böyle bir konu acmaya karar verdim tabiki yanlis yere acilmissa modatorlar degistirebilirler
mesela benim bilgisayarin

bunlari nasil bulabilirim misal yani treibalarini

unbenanntjpg01.jpg

unbenanntjpg02.jpg

unbenanntjpg00000000000.jpg

video lu yardimda olabilir resimli lide olabilir normal msn raciligi ilende olabilir ögrenmek istiyorum bazi seyleri format atmasini iyi kötü attim ilk defa gecenlerde vista vede xp ye bu treiber isinide birazcikda ögrenmek istiyorum tabiki siz degerli ustalarin sayesinde insallah bunu ögrenirim

selam saygilar

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak senin verdiğin resimlerde bazı yazılar ya almanca ya da bilmediğim ingilizce kelimelerle yazılmış.Ama bak şimdi bilgisayarımı aç açtıktan sonra boşluğa sağ tıklayıp özellikler de donanıma ve ardından aygıt yöneticisine tıkla senin verdiğin 1 ve 2. resimler buna ait 3.yü bilmiyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Treiber ne valla bende bilmiyorum ama 3.resimde o 1 ve 2.resimdeki donanımların ayarlarından giriliyor galiba büyük ihtimal öyle dediğim şeyi yap sen 1 ve 2.resimdeki şeyler açılır yani bilgisayarın tüm donanımını ordan ayarlayabiliyorsun.Adı üstünde aygıt yöneticisi.

1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadas sürücü(driver,treiber) ariyo...

Her derdin dermani google diyorum:) Ama önce ne aradigini biliceksin...

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam herderdin dermani google iyide isde neyi aradigini bilmek lazim demisin ya isde sorun orada isde bilsek saten konuyu acmazdim yani zaten bastan yazmisdim fazla bilgim yok diye ögrenmek istiyorum diye tabiki ögrenmek kadar güzel yada bilmek kadar güzel bir yok her seyin basi bilgi vede alakali yani isde sorun orada
sanirim daha ustalar vardir benim gibi ögrenmek isteyenlere bir örnek de olabilir diye düsünüyorum