portları kontrol et.Yeni bilgisayar kurdum fakat anakarttaki led cpu ram ışıkları yanıp ekrana görüntü gelmiyor
bilgisayar cpu fanlar falan donuyor ama islemciye takip ciakrdim belki dedim islemciyi yanlis koydum tekrar taktim ama yok goruntu gelmiyor farkli ekran karti ilede denedim yine yokGUc tus nerdeki
Anakartta mi ariyimşu olacak
resim atamadım yahu
O - gibi bir button arkada ara
power supply button yaz ondan
Umarım bozmamisimdirPSunun tuşunu diyosan o açık zaten pc
Anakartta mi ariyim
yok ya bozulmamıştır sen sorunu tam olarak yazsana pek anlaşılmıyor hazır sistemmi kendinmi topladın söylersen bide.PSunun tuşunu diyosan o açık zaten pc
Anakartta mi ariyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım bozmamisimdir
Kendim topladım herseyi takmafan evvel bios uodate yaptim sonra herseyi taktim calistirinca turuncu ve kirmizi isik yaniyoryok ya bozulmamıştır sen sorunu tam olarak yazsana pek anlaşılmıyor hazır sistemmi kendinmi topladın söylersen bide.
bios update... yaparken herhangi bir güç sorunu oluştuysa anakartın emekliliğe ayrılmış olabilir. ama portları tekrardan kontrol et Kasa dizme videosu aç tüm parçaları demontaj yap videoyla beraber montaj yapKendim topladım herseyi takmafan evvel bios uodate yaptim sonra herseyi taktim calistirinca turuncu ve kirmizi isik yaniyor
PSu islemci guc konnektoru 1 tane 8 var anakartta 8+4 var ondan dolayi olabilir mi
Pc yeni kurdun ve ilk açılışta bios update mi yaptın?Kendim topladım herseyi takmafan evvel bios uodate yaptim sonra herseyi taktim calistirinca turuncu ve kirmizi isik yaniyor
PSu islemci guc konnektoru 1 tane 8 var anakartta 8+4 var ondan dolayi olabilir mi
Zaten windows kurulu ssd olsa taksam acilmicakkiPc yeni kurdun ve ilk açılışta bios update mi yaptın?
Yahu sen bari windows kuraydın. Biraz araştıraydın felan. Bu ne özgüven?
Birde ekran kartinin fani donmesi gerekiyor mu eski ekran kartininda takinca fani donmuyorDostum büyük ihtimalle işlemciyi tam oturtmadın, yantış montajladın veya soğutucuyu tek taraflı sıktın ve diğer cpu vidaları gevşek kaldı. İşlemciyi sök, tekrar adım adım doğru tak büyük ihtimal sorunun çözülür. Bu ışıkların yanma sönme sorunu %90 işlemci tam oturmadı veya bacakları zarar gördü diye oluyor.
Yeni anakartlarda isininca fan doner sistemimi varBirde ekran kartinin fani donmesi gerekiyor mu eski ekran kartininda takinca fani donmuyor
Dostum dediğimi yap, sonra yaz. Büyük ihtimal işlemciyi tam oturtmadın yada işlemci soğutucusunu yanlış montajladın. Fron I/O girişlerini takma başta yanlış takarsan yine benzer sorunu yaşayabilirsin tornavida ile tetikleyerek çalıştır.Birde ekran kartinin fani donmesi gerekiyor mu eski ekran kartininda takinca fani donmuyor
Yeni anakartlarda isininca fan doner sistemimi var
Bios update yarım kalmis bilgisayarciya goturunce halletti suanda monitore goruntu gelmiyor donusturucuden dolayi galibaDostum dediğimi yap, sonra yaz. Büyük ihtimal işlemciyi tam oturtmadın yada işlemci soğutucusunu yanlış montajladın. Fron I/O girişlerini takma başta yanlış takarsan yine benzer sorunu yaşayabilirsin tornavida ile tetikleyerek çalıştır.
Kardeşim bios güncelledikten hemen sonra pc açılmamaya başladıysa keşke bu ayrıntıdan bahsetseydin! Bios flashback yaparak işi çöz derdim!Bios update yarım kalmis bilgisayarciya goturunce halletti suanda monitore goruntu gelmiyor donusturucuden dolayi galiba
Rami tam oturtmamisim bende bastirsam kirilcak diye korktum o yuzden temassislik.yapip yarida kalmisKardeşim bios güncelledikten hemen sonra pc açılmamaya başladıysa keşke bu ayrıntıdan bahsetseydin! Bios flashback yaparak işi çöz derdim!
Kardeş bize hiç doğru bilgi vermedin, doğal olarak yardımcı olamadık. Hadi geçmiş olsun kg.Rami tam oturtmamisim bende bastirsam kirilcak diye korktum o yuzden temassislik.yapip yarida kalmis