Teşekkür ederimS24 al bence
iphone 14 al benceSamsung s24 ile ıphone 14 arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir dostlar
Samsung Galaxy S24 almanızı öneririm.Samsung s24 ile ıphone 14 arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir dostlar
Teşekkür ederimSamsung Galaxy S24 almanızı öneririm.
S24 kesinlikle.Samsung s24 ile ıphone 14 arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir dostlar
Teşekkür ederim aklımda daha yatkın ama s24 ü öneren de çokiphone 14 al bence
S24 bayağı iddialı çıktı kullandığımda çok beğendim dengi 14 serisi değil bence.Teşekkür ederim aklımda daha yatkın ama s24 ü öneren de çok
S24 kesinlikle
Teşekkür ederimS24 kesinlikle.
7 senedir Apple kullanıyorum o yüzden içimde bi önyargı var android e karşı. Apple dan android e geçmiş biri lazım önerecekS24 bayağı iddialı çıktı kullandığımda çok beğendim dengi 14 serisi değil bence.
Ben Androidden Apple’a geçtim olur mu?Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 senedir Apple kullanıyorum o yüzden içimde bi önyargı var android e karşı. Apple dan android e geçmiş biri lazım önerecek![]()
Eğer cidden memnunsan bir tık değişeceğim fikrimiBen Androidden Apple’a geçtim olur mu?
Kullandığım android de o kadar iyi birşey değildi yani m12 kullanıyordum ama yine samsung kalitesini ortaya koyuyordu.Eğer cidden memnunsan bir tık değişeceğim fikrimi
@irsuya size konu hakkında yardımcı olacaktır.Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
7 senedir Apple kullanıyorum o yüzden içimde bi önyargı var android e karşı. Apple dan android e geçmiş biri lazım önerecek![]()
Zaten iyi kamerası yok efekt ile yapıyor Apple hayranı olan kişiler de yiyor tabii xiaominin berbat yazılımı yüzden kamera berbat oluyor o ayrıiPhone 14ün kamerasının iyi olmadığını birkaç kişiden duydum hatta biri 14 alıp sırf kamerasını beğenmediği için sattı sonra 15 aldı. O kadar para vermişken biraz daha verip iyisin olsun bari dedi ama herkes için farklıda olabilir tabii bilemedim
Teşekkür ederimİkisi arasında pek bir fark yok benim için Samsung önde özellikle kamerasıyla. Arayüzü kolay zaten. Ufak tefek farklılıklar var.
O kadar para vermektense s24 mantıklı o zamaniPhone 14ün kamerasının iyi olmadığını birkaç kişiden duydum hatta biri 14 alıp sırf kamerasını beğenmediği için sattı sonra 15 aldı. O kadar para vermişken biraz daha verip iyisin olsun bari dedi ama herkes için farklıda olabilir tabii bilemedim
Pro almak gerekir o zaman da ultra ile kıyaslamak lazım. Şuan s24 fiyat performans olarak en mantıklısı gibiDüz 14lerin kamerası cidden kötü. Zaten dediğim gibi S24ün dengi 14 değil.