Dolar 8.42 TL oldu!

HABAR

Asistan
Reaksiyon puanı
454
Benim artık umrumda değil. Bu ülkede artık ne gençler genç olabiliyor, ne aileler geçinebiliyor, ne de sosyal imkanlar var. Yer sarsıntısında bile canımız aynı insanlara emanet. Bundan sonra dolar ne kadar artsa da umrumda değil. Bugüne kadar benim geleceğimi belirleyen insanlara oy verenler gençliğimi çaldı. Dolarla maaş almıyorum, dolar birikimim de yok. Müziğe başlamak için aldığım ekipmanlar bile bir ayda iki katı fiyatına çıktı, bu ülkeden bir umudum yok artık. Bilim ve sanatın artık zengin eğlencesi olduğu bu ülkede doların 10TL olması artık beni korkutmuyor. Hâlâ daha siyasetçilerin halkın karşısına çıkmaya yüz bulabilmesi çok utanç verici. Neyse dediğim gibi, dolar 5 iken yine hiçbir şeye imkanımız yoktu 10 oldu yine yok. Alım gücü yok çünkü.
Bu dediklerinize katılmakla beraber doların yükselmesine sevinmenizi haklı çıkarmıyor yazdıklarınız, hala daha bunu savunuyorsanız size söyleyecek bir sözüm var, yazık.
Eğleniyor muyuz ?

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Size iki aylık asgari ücret göstereyim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    429.9 KB · Görüntüleme: 145

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
₺ çok hızlı değer kaybediyor.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
500 bps lik artış yapılsa zaten neredeyse şu anki fonlama maliyetine çeker politika faizini.
O sebeple 500 bps altında gelmez ise iyi olur. 500 bps normal karşılanır bence. Ve artık şu GLP saçmalığından da vazgeçmesi gerekiyor TCMB'nin
Mesaj otomatik birleştirildi:

7.70

Son düzenleme:

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Hahaha hortlatmaca :) 27 küsür dolar…

Yeşil Karanfil

Yazar&Vokal&Söz yazarı
Reaksiyon puanı
2
Teşekkür ederim efenim! Konuyu yeni sandım şaşırdım, sonra dolar şu an ne kadar bakmayı düşündüm, afalladım, ardından ilk konu açılış tarihini gördüm ve acı bir kebap yemiş gibi oldum ve ardından ''LOKMA SELÇUK'' videosunu gördüm, izledim ve güldüm. Dolar konu başlığıyla işim olmayacağını anladım. En iyisi ben lokma yemeye gidiyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size iki aylık asgari ücret göstereyim.
Hayatımda 500 Euro banknot ile ilk defa karşılaşıyorum desem? Bir kere elim sadece 200 Euro'ya temas etmişti. O da acil bir durumda karşıma çıktı... Fotoğrafa çekecek durumda değildim. Asgari ücret almak nedir hayatında bilmeyen, en son lisede staj yaparken maaş almayı hatırlayan ve reşit olduğundan beri ekonomik özgürlüğü olmayan, sağlık sorunlarıyla bir köşede mücadele edenler de var hayatta... İstisnalar her zaman vardır! Beterin beteri vardır... Sağlık denen bir şey vardır lakin sağlığı düzeltmekte parayladır. Makale yazmadan, esenlikler dilerim...

Son düzenleme:

42545

Doçent
Reaksiyon puanı
248
Acılarla tecrübe ettik ki "bu devirde bilgisayar alınmaz" demek yanlıştır. Şu anda alınır ne alınacaksa. :)

Akifㅤ

Asistan
Reaksiyon puanı
471
40 da olur 50 de, ama kaç ay içinde olur onu bilemem ?

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
dert etmeyin yahu siz dolarla mı maaş alıyorsunuz diyen bir sivri zeka vardı bir ara ,karşılığı olmayan para basarsan Darphane'de piyasa da para olur ama her geçen günde ufak ufak fiyatlar uçar gramaj oynar vs.. hırsızlık oğuldan babaya değil babadan oğula geçer sıkıntı yok devam ke soyulmaya devammmm .

Benjl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hadi bende buraya bir mesaj bırakayım benide gelecekte kahin ilan etsinler :)
beyler varınızı yoğunuzu dolara çevirin bu dolar 2022-2023 gibi 13-14 tlyi görecek
keşkeee en en fazla o kadar göreydi ahh ahh

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
boşuna üzülmeyin bu millet kendine yakışanı seçimde yaptı.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,912
Yaşıtlarım 30 ülke gezerken ben dolar kuru takip ediyorum ?

muratozmen35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha da yükselecektir 5.50 TL iken 40 bin dolarlık aldım hala da bozmadım şükür