savasforum
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar iPhone 15 serisinden bir model almayı düşünüyor musunuz?
İphone 15 Pro Max 1 TB modelini alırdım. Sipariş verdim hatta. 92.999 TL fiyatı.Arkadaşlar iPhone 15 serisinden bir model almayı düşünüyor musunuz?
AlamamArkadaşlar iPhone 15 serisinden bir model almayı düşünüyor musunuz?
Hayır.Arkadaşlar iPhone 15 serisinden bir model almayı düşünüyor musunuz?
Buna katılmıyorum içeride çok parça değişiyor performans artıyor. Ama bana göre arayüz ios hep aynı. Kamerada da çok değişim gelişme oldu. Ama almam bana çok hitap etmiyor.Her sene "Bu en pro pro iphone modeli kardesim" diye hicbir ozellik eklemeden telefon cikariyorlar. Sazanlarda hemen atliyor aliyor. S23'un iki kati fiyatina s23'den cok daha kotu bir telefon aliyor bu sazanlarda, garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aha bi sazan daha @xYavuz ?️?️?️?️?️?️?️?️?️
Hayırlı olsun. Tabi sizin maddi durumunuz iyi diye biliyorum.İphone 15 Pro Max 1 TB modelini alırdım. Sipariş verdim hatta. 92.999 TL fiyatı.
Arkadaşlar iPhone 15 serisinden bir model almayı düşünüyor musunuz?
Fazlasıyla iyi diyebilirim, Olymp Trade kullanıyorum 2017'den bu güne. Çok şükür sağlam kazanıyorum, yalan söyleyemem. İnsanların ağızına alamayacağı rakamları görüyorum diyebilirim.Galaxy S23'üm yavaşlayana kadar S23'le devam.
Hayırlı olsun. Tabi sizin maddi durumunuz iyi diye biliyorum.
Hangi rengi tercih edeceksiniz peki karar verdiniz mi? Natürel Titanyum alacağım.Alacağım.
Naturel Titanyum düşünüyorum ben de gayet hoş bi renk.Hangi rengi tercih edeceksiniz peki karar verdiniz mi? Natürel Titanyum alacağım.
Bence de fazlasıyla etkileyici ? Aşık oldum diyebilirimNaturel Titanyum düşünüyorum ben de gayet hoş bi renk.