FakeGamer48
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
Omix x700’ü Pazaramada 7300’e buldum. Bu fiyata alınır mı? Alınmaz ise önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen moderatör:
Bugün İzmir point avm de inceledim 108 mp ai özelliği var gerçekten bir fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekti. Normal kamera ise vasatın üstü.Bence alınır.Güzel duruyor. Buradan incele derim. Omix X700 (128 GB)
Kamerasından kaybedebilir belki. Diğer türlü iş görür.
Ekranında hdr yok ise 7500 civarı sanırsam redmi note 10s daha mantıklı. Biraz daha artırabilirseniz realme 9 pro öneririm.Omix x700’ü Pazaramada 7300’e buldum. Bu fiyata alınır mı? Alınmaz ise önerilerinizi bekliyorum.
Hocam 10k bütçe var önerileriniz var mıdır başka?Ekranında hdr yok ise 7500 civarı sanırsam redmi note 10s daha mantıklı. Biraz daha artırabilirseniz realme 9 pro öneririm.
Az daha ekleyince 11.700'e s20 fe gördüm. O alınabilir mesela. Realme 9 pro da alabilirsiniz. Bütçenizi 13-14 civarına çıkarabilirseniz realme gt2'yi öneririm.Hocam 10k bütçe var önerileriniz var mıdır başka?
Anladım 10k bütçe ise şuna bir bak derim. Redmi Note 12Bugün İzmir point avm de inceledim 108 mp ai özelliği var gerçekten bir fotoğraf makinesi gibi fotoğraf çekti. Normal kamera ise vasatın üstü.
antutu puanı diğer telefonlara göre bir tık daha düşük değil mi ?Anladım 10k bütçe ise şuna bir bak derim. Redmi Note 12
Realme 9 pro daha mantıklı.antutu puanı diğer telefonlara göre bir tık daha düşük değil mi ?Ekli dosyayı görüntüle 185152
Çok fazla incelemedim gözden kaçırmışımantutu puanı diğer telefonlara göre bir tık daha düşük değil mi ?Ekli dosyayı görüntüle 185152