Soru Bilgisayarım aşırı ısınıyor

klcasln0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayarım güçlü denilebilir seviyede ekran kartı olarak 3060 ti kullanıyorum piyasadaki guclu oyunları en üst sekmentte hiç kasmadan 50 fps alıyorum ama PC asiri seviyede isiniyo kasanın bazen kapağını açıyorum ama bu seferde toz giriyo içine sorun ne acaba bı bilgi birikimiz varmı ?

niyazi5859

Dekan
Reaksiyon puanı
5,085
Arkadaşlar bilgisayarım güçlü denilebilir seviyede ekran kartı olarak 3060 ti kullanıyorum piyasadaki guclu oyunları en üst sekmentte hiç kasmadan 50 fps alıyorum ama PC asiri seviyede isiniyo kasanın bazen kapağını açıyorum ama bu seferde toz giriyo içine sorun ne acaba bı bilgi birikimiz varmı ?
Dar alanlara koyma çevresi açık olsun ayrıca eğer toz filtresi varsa bol bol temizle hiçbiri olamzsa en son undervolt yaparsın

btengin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yaz dönemindeyiz normalin üzerinde ısınması normal. Sıcaklık dereceleri nedir boşta ve oyunlarda?

Lypidia084

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu sorunun çözümü yok galiba uzmanlar bile bu soruna bir çözüm bulamıyor malesef , bu konuyu çözebilecek uzman aranmakta....
internet üzerinde denemediğimiz optimus prime kalmadı.
Rtx 3060 ti biraz ısınıyor evet.
Kaç derece olduğunu söyleyin yük altında

Lypidia084

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Yük altında GPU 75 C , fakat adaptörde ısınıyor.
Laptop kullanıyorsunuz galiba,adaptör derken şarj edenden bahsediyoruz değil mi:)
75 derece gayet iyi hele laptopa göre.
Adaptör mü ısınıyor yoksa şarja takılıyken ekran kartı mı ısınıyor?
Şarja takılı yük altındayken 75 derece gayet iyi laptop için.