Soru Format takılı kaldı ne yapmalıyım?

haanemirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar bilgisayarıma format atmaya karar verdim, windowsun kendi sisteminden bilgisayardaki bütün verileri kaldır diyerek sıfırlama işlemini başlattım
%70e kadar 20 dakikada ilerledi fakat tam 9 saattir beklememe rağmen sadece %74 olmuş ne yapmalıyım?
bilgisayar:
casper excalibur g900
Nvme2 ssd
rtx3060
16gb ram
i7-11800
win 11

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Şu sıfırlama zımbırtısını kullanmayın. Temiz kurulum varken neden sıfırlıyorsunuz ki? Bekleyin.

haanemirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu sıfırlama zımbırtısını kullanmayın. Temiz kurulum varken neden sıfırlıyorsunuz ki? Bekleyin.
kral daha önce de yaptım böyle olmadı nerden bileyim böyle olacağını diğer türlü çok sorunla karşılaşıyorum iso dosyaları hep hasarlı oluyo yok ürün anahtarımı kabul etmiyo vesaire

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
kral daha önce de yaptım böyle olmadı nerden bileyim böyle olacağını diğer türlü çok sorunla karşılaşıyorum iso dosyaları hep hasarlı oluyo yok ürün anahtarımı kabul etmiyo vesaire
Bekleyin hocam. Yapacak birşey yok. Bir daha kullanmayın onu.

haanemirr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün normal olmaz tabi ki. En kötü PC'yi zorla kapatıp USB ile boot ederek temiz kurulum yaparsın. Normalde en fazla 2 saat bekletmesi gerekli.
hocam hala %79da her 4 saatte %1 ilerliyo ben ürün anahtarımı da almadım daha önce yaptım nasıl olsa diye valla tuttuk başı ya mecbur beklicem kaç gün sürerse sürsün