- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar elimde 11 bin TL var ıkıncı el olarak bu ıkı cıhaz buldum hangsıdını onerırsınız Baska bısey önermeyın batarya kamera ekran onemsız
Peki ıp11 alsam dıbıne kadar kullunırsam kaç sene gotururekran, batarya ve kamera önemsiz diyorsanız se2022 almanız sizin için daha iyi olacaktır. İşlemci ve güncelleme açısında 11'e göre daha iyi.
Hıc oyun oynamamPeki ıp11 alsam dıbıne kadar kullunırsam kaç sene goturur
Hocam nasıl maks 3 sene götürür iOS 18 alicak +1 ana güncelleme +3 uygulama güncellemesi toplam 4 yıl ediyor belki iOS 19'u alabilir ama bunun hakkında kesin bir karara varamayız iphone 11 ömrü 4 sene olmalı diye düşünüyorum.Se2022 daha güncel telefon ama İphone 11'i dibine kadar kullanmak istersen maks 3 sene götürebilir diye tahmin ediyorum. Anlamadığım bütün önemli olan donanımlara önemsiz sadece bu 2 seçeneği sunmanız garip.
Son dediğinizi anlamadım.Se2022 daha güncel telefon ama İphone 11'i dibine kadar kullanmak istersen maks 3 sene götürebilir diye tahmin ediyorum. Anlamadığım bütün önemli olan donanımlara önemsiz sadece bu 2 seçeneği sunmanız garip.
Batarya, kamera, ekran önemsiz demişsiniz ya ona istinaden dedim.Son dediğinizi anlamadım.
Hocam bende bu iki cihaz arasinda kaldim hangisini önerirsinizBatarya, kamera, ekran önemsiz demişsiniz ya ona istinaden dedim.
SE2022Hocam bende bu iki cihaz arasinda kaldim hangisini önerirsiniz