Soru Decathlon'da Çalışmak Nasıldır?

naisko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve iki aylığına da olsa part-time (Full de olabilir) bir iş arıyorum. Decathlon şirketinde de çalışanların çoğunlukla üniversite öğrencilerinden oluştuğunu duydum. Aramızda Decathlon'da çalışanlarınız varsa tavsiye ederler mi? Çalışma saatleri nedir? Mülakat konusunda endişe etmeli miyim? Teşekkürler.

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Klasik avm mağazası. Öğrenci için uygun gidebilirsin. Girerken iki ay çalışacağını söyleme almazlar

Ömer sal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim ve iki aylığına da olsa part-time (Full de olabilir) bir iş arıyorum. Decathlon şirketinde de çalışanların çoğunlukla üniversite öğrencilerinden oluştuğunu duydum. Aramızda Decathlon'da çalışanlarınız varsa tavsiye ederler mi? Çalışma saatleri nedir? Mülakat konusunda endişe etmeli miyim? Teşekkürler.
Awm de tuvalet temizle otele bulaşma girebilirsen eğer zor bir iş yapacağını sanmıyorum.

bernayilmazzzz99

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım orda çalışmıştı mağazada daha sonra genel merkez ofis tarafına geçirdiler, şöyle sen azimli ve hırslı olduğun sürece kariyer olanaklarını açıyorlar insana, daha çok senin çabana bağlı eğer çabanı görürse takdir eden bir şirket. Birde baya güzel ortamı var sanırım herkes genç olduğu için üniversite ortamı gibi eğlenceli falan demişti arkadaşım çalışırken