en iyi perfonması bundamı alırım?5 5500
Aslında bütçe yeterli ise Ryzen 5 5600'de alabilir. Çünkü aralarındaki fark dikkate alınabilecek düzeyde.am4 anakartın varsa r5 5500. anakart değiştireceksen i3 12100f de olabilir.
Kesinlikle r5 5600 daha iyi olur.Konu sahibi bütçesini ve analartını belirtirse daha iyi tavsiye verebiliriz.Aslında bütçe yeterli ise Ryzen 5 5600'de alabilir. Çünkü aralarındaki fark dikkate alınabilecek düzeyde.
anakartım Gigabayte A320m S2H ryzen5 5600ün anakartımda çalışacağını bilmiyorum ve 5600 alırsam büyük ihtimal stok fan ile işlemci çok fazla ısınabilir o yüzden yeni bir hava soğutucu almam gerekecek ve 5600 alıcak kadar bir param malesef yok çalışacağım ama işlemcilere zam yine gelecek diye korkuyorum bu yüzden bir an önce işlemciyi almak istiyprumAnakartınıza ve bütçenize bağlı. Eğer anakartınızı ve bütçenizi söylerseniz öneri yapabilirim.
BIOS güncellemeniz halinde çalışır fakat, soğutucu masrafı da var. Bu durumda R5 5500 daha mantıklı geldi.anakartım Gigabayte A320m S2H ryzen5 5600ün anakartımda çalışacağını bilmiyorum ve 5600 alırsam büyük ihtimal stok fan ile işlemci çok fazla ısınabilir o yüzden yeni bir hava soğutucu almam gerekecek
peki r5 5500'e bi soğutma almalımıyım yoksa stok fanıyla olurmu?BIOS güncellemeniz halinde çalışır fakat, soğutucu masrafı da var. Bu durumda R5 5500 daha mantıklı geldi.
Stok fan yeterli.peki r5 5500'e bi soğutma almalımıyım yoksa stok fanıyla olurmu?
peki teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinStok fan yeterli.