11 Haziran 2023 #1 M MstfGdz Öğrenci Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 24 Bir hafta önce monster abra a5 v17.3.5 modelini satın aldım ama bir oyun açılırken ekran titriyor. Normal midir, uzun vadede sıkıntı çıkarırmı?
Bir hafta önce monster abra a5 v17.3.5 modelini satın aldım ama bir oyun açılırken ekran titriyor. Normal midir, uzun vadede sıkıntı çıkarırmı?
13 Haziran 2023 #2 xYavuz Profesör Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1,006 Çözümler 2 Reaksiyon puanı 1,290 Puanları 358 MstfGdz dedi ki: Bir hafta önce monster abra a5 v17.3.5 modelini satın aldım ama bir oyun açılırken ekran titriyor. Normal midir, uzun vadede sıkıntı çıkarırmı? Genişletmek için tıkla ... Vakit geçtikçe artabilirde artmayabilirde sen servise göndersen baksalar iyi olur Upvote 0 Downvote
MstfGdz dedi ki: Bir hafta önce monster abra a5 v17.3.5 modelini satın aldım ama bir oyun açılırken ekran titriyor. Normal midir, uzun vadede sıkıntı çıkarırmı? Genişletmek için tıkla ... Vakit geçtikçe artabilirde artmayabilirde sen servise göndersen baksalar iyi olur