Disk birleştirilemedi Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byleven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byleven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=masast.png]
masast.png
[/URL]
Bunu nasıl halledebilirim fikir verebilicek bir arkadaş var mıı ???

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Normal bir şekilde birleştirmenin bitirildiği raporlanmış.
Sıkıntı yapacağın bir konu yok..

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sıstem uzerınden defrag yaptıgın ıcın arka planda calısan yuklu programlarının bazıları işletım sıstemı kullandıgı ıcın o esnada o dosyaları bırlestırmez, en saglıklı cozum guvenlı modda yapmaktır, ama alternatıf programlar her zaman tavsıyem olur, auslogics gibi..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sıstem uzerınden defrag yaptıgın ıcın arka planda calısan yuklu programlarının bazıları işletım sıstemı kullandıgı ıcın o esnada o dosyaları bırlestırmez, en saglıklı cozum guvenlı modda yapmaktır, ama alternatıf programlar her zaman tavsıyem olur, auslogics gibi..

Evet katılıyorum.. Alternatif programlar her zaman daha iyidir.. mesela ben smart defrag kullanıyorum...

byleven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için tşkürler....

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar Defrag programı olarak en iyisi Diskeeper2009'dur. Tavsiye ederim. Google da bi araştırırsanız sizde göreceksiniz...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben jkdefrag'ı tavsiye ederim..

harkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki güvenli moda nasıl geleceğiz arkadaşlar pc açıkkken

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben sırf defrag yapmadığı için HDD'si %90 dolu olduğu halde dosyalarını göremeyen bilgisayarlar gördüm.
ki Windows kullanıyorsanız defrag şart. çünkü Win hızlı atmak için rastgele sallıyo verileri.
ama Linux'ta böyle bişe de yok. onda Win'den daha hızlı kopyaladığı halde rastgele sallamadığı için problem çıkmıyor.

neyle birleştireceğiniz ise size kalmış. ben Tune Up kullanıyorum.

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
genislesin engin bilgin.
Fikrimizi beyan ettik senin onaylayıp onaylamıyıcagını degil düzeltmeni beklerdik.
Burda bir sorunumu çözmeye calısıyoruz yoksa sorun içinde çözülmek için sorun mu yaratıyoruz lütfen.Herkesin bildigi kendine engin bilgin fln ayakları olmuyor.İyilik yapıcaksan üzerine s.cma

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fikrimizi beyan ettik senin onaylayıp onaylamıyıcagını degil düzeltmeni beklerdik.
Burda bir sorunumu çözmeye calısıyoruz yoksa sorun içinde çözülmek için sorun mu yaratıyoruz lütfen.Herkesin bildigi kendine engin bilgin fln ayakları olmuyor.İyilik yapıcaksan üzerine s.cma

Arkadasim nedir bu Kufur, hakaret, kahvehaneye cevirdiniz yahu ayip be.
El hayau vel edep minel iman!

Bu haric butun mesajlarimi siliyorum sizinle ugrasilmaz.

O engin bilgi buyultmeside yorumcunun kendi bilgisiyle ovunmesine ithaf edilmistir!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben ,sivasspor mesajlarını sildiği için mesajımı silmiştim ama sen alıntı yapmışsın .Sorun yok.Ama sakin olmak da fayda var.