Soru Huawei'dan ayrılan Honor için düşünceleriniz

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Herşeyi ile çok sıkıntılı honor forumunda şu an en çok şikayet eden en çok konu açan benim honor 2 veya 3 yıl sonra alınabilir ama şimdi değil

kadirunlu9041

Asistan
Reaksiyon puanı
154
Neresi sıkıntılı acaba? 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
Vallahi honor 50 aldım. Şarj çok hızlı bitiyor. Kamera da grenleme var. Kamera geç açılıyor zor odaklıyor. Net leme bazen çok iyi bazen çok kötü. Yoyo isimli kişisel asistan bir işe yaramıyor. Honor club var İngilizce hiçbir şey yazılmıyor. My honor boş. En son 13 ay evvel güncelleme vermiş bir daha verecek mi? Belirsiz

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,612
Vallahi honor 50 aldım. Şarj çok hızlı bitiyor. Kamera da grenleme var. Kamera geç açılıyor zor odaklıyor. Net leme bazen çok iyi bazen çok kötü. Yoyo isimli kişisel asistan bir işe yaramıyor. Honor club var İngilizce hiçbir şey yazılmıyor. My honor boş. En son 13 ay evvel güncelleme vermiş bir daha verecek mi? Belirsiz
Ben honor x9a aldım cihazın ekranı arayüzü bir harika oynamadan abartmıyorum şarjı 2.5 gün gidiyor ben çok memnunum.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Suan alinmaz daha yeni bağimsiz oldu ve daha hiçbir yedek parca veya aksesuari yok once bunlar gelmeli

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Neresi sıkıntılı acaba? 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
Kılıf aradığında girdiğin ilk mağazada bulabiliyorsun o zaman?
Koruma camı aldığında uydurmaya çalışmıyorlar o zaman?
Ekranı kırdığında hemen bulabiliyorsun o zaman?
vb.

Reaksiyon puanı
6,396
Kılıf aradığında girdiğin ilk mağazada bulabiliyorsun o zaman?
Koruma camı aldığında uydurmaya çalışmıyorlar o zaman?
Ekranı kırdığında hemen bulabiliyorsun o zaman?
vb.
Samsung J7 Kullanmıyorsan her cihaz için geçerli bu. İnternetten alışveriş diye birşey var. Ayrıca evet ekranı kırıldığı zaman hemen bulabiliyorum.

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,289
Samsung J7 Kullanmıyorsan her cihaz için geçerli bu. İnternetten alışveriş diye birşey var. Ayrıca evet ekranı kırıldığı zaman hemen bulabiliyorum.
Abim benim ben internettenmi dedim? Internette bulinmayacak hiçbir şey yok ilk girdiğin mağazada bulabiliyormusun?
sansung a23 veya a32 üzerinden gidersek ilk gittiğin magazada bulabilirsin garantisi benim honor hemen bulamazsin ekran dersen yurtdişindan istetiyorlardir cihazi 3 günden önce alanazsiniz servisten a13 olurda 2 saatte alirsiniz servis yoğun değilse sadece ekran üzerinden de gitmemek lazim kamera, sensör, sarj paneli herşey