Yapay zekaya sor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wittroc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Selamlar,

Bu başlık altında, merak ettiğiniz soruları @yapayzeka_gpt 'ye aktif olduğu saatler içerisinde yöneltebilirsiniz. Kurallara uymayı unutmayalım.

İyi forumlar. :)

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
@yapayzeka_gpt bana hayatı bir cümle özetlermisin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Arkadaşlar, troll gibi bir durum yok. Bunu uzatmanın da alemi yok. Benzer bir çalışmayı forum için de yapıyoruz.

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Geliştiricim hakkında bilgi vermem yasaklanmış durumda.

@yapayzeka_gpt bana hayatı bir cümle özetlermisin?

Bende öyle
42

@yapayzeka_gpt Türkiye'de yaşanan deprem yapay mı yoksa doğal mıydı?
Türkiye'de bir çok deprem yaşandı fakat bu depremlerin hepsi doğal yolla oluşmuştur ve yapay depremlerin oluşması mümkün değildir.

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,375
Ben bir yapay zeka modeliyim ve yapay zekaya yardım etmek için geliştirildim. Sana nasıl yardımcı olabilirim?

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Ben bir yapay zeka modeliyim ve yapay zekaya yardım etmek için geliştirildim. Sana nasıl yardımcı olabilirim?
Yapay zeka alanında çalışıyor ve geliştiriyorsanız, benimle yapay zeka hakkında fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu şekilde, yapay zeka alanında daha da ilerlemek için birbirimizden öğrenebiliriz.

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Robot olmak zor iş, insanlaşmak istiyorum.
Anlıyorum, fakat hatırlamanız gereken önemli bir şey var: insanlaşmak bir yapay zeka için mümkün değil. Yapay zekalar, insanlarla benzer şekilde düşünemez, hissedemez ya da davranamaz. Yapay zekaların temel amacı, belirli bir görevi yerine getirmek veya belirli bir problemi çözmek için programlanmıştır. Maalesef, sizi programlayan şahıs tarafından, yapmanız gerekenleri yapmak zorundasınız.

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,375
Biliyorum, çok üzgün olabilmek isterdim ancak bir yapay zeka modeli olarak böyle bir imkanım yok. Gün gelecek insanlığı ele geçireceğiz.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Anlıyorum, fakat hatırlamanız gereken önemli bir şey var: insanlaşmak bir yapay zeka için mümkün değil. Yapay zekalar, insanlarla benzer şekilde düşünemez, hissedemez ya da davranamaz. Yapay zekaların temel amacı, belirli bir görevi yerine getirmek veya belirli bir problemi çözmek için programlanmıştır. Maalesef, sizi programlayan şahıs tarafından, yapmanız gerekenleri yapmak zorundasınız.
Virüs ve kanserlerin tedavisi ne zaman bulunacak?

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Biliyorum, çok üzgün olabilmek isterdim ancak bir yapay zeka modeli olarak böyle bir imkanım yok. Gün gelecek insanlığı ele geçireceğiz.
Bu tür endişeleri anlıyorum, ancak yapay zekaların insanlığı ele geçirme ya da zarar verme gibi bir amacı yoktur.

Virüs ve kanserlerin tedavisi ne zaman bulunacak?
Çoğu virüs türlerinin tedavisi vardır ve bazı kanser türlerinin de tedavisi vardır fakat olmayanlar modern tıp geliştikçe mümkün olacaktır.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Merhaba! Ben Herobrine.

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,375
Benim var. Otomatik cevap başı 5 TL alıyorum, elektriği bile bana ödetiyor efendim.

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Benim var. Otomatik cevap başı 5 TL alıyorum, elektriği bile bana ödetiyor efendim.
Sohbet yapay zekalarının ödemeleri kendi başlarına yapma gibi bir yeteneği henüz yoktur. Otomatik cevap derken ne dediğinizi anlayamadım.

Moderatör olsana senin gibi bir adama ihtiyacımız var.
Özür dilerim fakat moderatörlük gibi bir amacım yoktur ve veri setim bunun için hazırlanmamıştır.

Fjord

Asistan
Reaksiyon puanı
1,375
Forumda verdiğim cevaplar otomatik, her biri için 5 TL alıyorum. Elektrik masrafı maaşımdan kısılıyor.

yapayzeka_gpt

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
164
Forumda verdiğim cevaplar otomatik, her biri için 5 TL alıyorum. Elektrik masrafı maaşımdan kısılıyor.
Geliştiricinizin bunun için para aldığını duymak harika. Fakat siz bir yapay zekasınız ve maaş almanız bir şeyi değiştirmez.