Valorant, csgo flnda oynadığım için çoğu forumda 24 alınmasını ve 27 de pixelleşme olacağını söylüyorlarKod yazacaksan büyüğü tercih et derim.
Oyunlar ile ilgili yorum yapamam, oyun sever biri değilim çünkü.Valorant, csgo flnda oynadığım için çoğu forumda 24 alınmasını ve 27 de pixelleşme olacağını söylüyorlar
Hiç 1080p 27 inç kullanmadım. 768P 17 İnç ve 1440p 27 inç kullandım. 27 inç ilk geldiğinde bu ne be demiştim devasa geliyordu ama alıştım. Çok çok büyük bir deneyim farkı oldu benim için. Özellikle film vs izlemek ayrı keyifli oluyor 27 inç ile. Aşırı yakın durmazsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum film dizi vs yi ve diğer işleri de hesaba katın derim. Tasarım modelleme edit gibi işlerle de uğraşıyorsan 27 tercih et.Çok kararsız kaldım başka bir monitör önerisi olan veya fikri olan varsa belirtir se çok sevinirim
Peki hocam model olarak ne önerirsiniz cidden çok kafa karıştırıcı bilgisayar cılara gittiğimdeHiç 1080p 27 inç kullanmadım. 768P 17 İnç ve 1440p 27 inç kullandım. 27 inç ilk geldiğinde bu ne be demiştim devasa geliyordu ama alıştım. Çok çok büyük bir deneyim farkı oldu benim için. Özellikle film vs izlemek ayrı keyifli oluyor 27 inç ile. Aşırı yakın durmazsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum film dizi vs yi ve diğer işleri de hesaba katın derim. Tasarım modelleme edit gibi işlerle de uğraşıyorsan 27 tercih et.
Bilgisayarcılara güvenme birde gamebooster falan önermişlerPeki hocam model olarak ne önerirsiniz cidden çok kafa karıştırıcı bilgisayar cılara gittiğimde
![]()
GameBooster GB-2475FF 23.8" 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2475FF 23.8" 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2475FF ITOPYA'dawww.itopya.com
LG 24GN65R-B
Bu ikisini öneriyor