Soru Bu hastalığı bilen?

理解lii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok sevdim çok savaştım çok üzdüm çok mutlu ettim ve sonunda bitti onun yüzünden değil benim yüzümden bitti ellerimle bitirdim ellerimle gitmesini sağladım ellerimle ittim onu o gitti bitti tam 3 yıl önce…
Peki bende neden bitmiyor kalbimden neden gitmiyor ne zaman bitecek ? Ne zaman gidecek ? Bu hastalığın bir çaresi varmı

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Aynen, ulaşmaya dene. Pişman olacağını bilsen bile denemeye değecektir. Aşkda bazen hep kazanılır, dışarıdan kaybetmiş gibi görünsende.

理解lii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Toprak altına girince ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her gün içim yanıyor

Hâlen ulaşabiliyorsan yazmayı dene, 3 yıldır aklından çıkmıyorsa derdini bari mezara götürmezsin.
Derdimi anlattım hatamın farkına vardım ama istemiyor haklı olarak geri dönüşü olan birşey değil

Her gün içim yanıyor
Aynen, ulaşmaya dene. Pişman olacağını bilsen bile denemeye değecektir. Aşkda bazen hep kazanılır, dışarıdan kaybetmiş gibi görünsende.
dediğim gibi onu ben kaybettim ben yaptım bundan dolayı da artık bana güveni yok

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
O da istemiyorsa bağlanıp kalmanın bir anlamı yok o hâlde. Ne kadar seversen sev fakat kendini yıpratacak kadar sevme, çünkü kimse seni senden daha çok sevmeyecek. Yoluna bakman gerekiyor.