Soru Erdoğan beni kendinle uğraştırma demek yerine neden kozunu ATV kanalında paylaşmıyor Türkiye önünde?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
İsterse Meral Akşenerle teke tek isterse 6 lı liderlerin hepsiyle bir arada yada teke tek hepsiyle sırayla.

Hemde ATV kanalında kendi kanalı.

Karşı karşıya çıkmadan tek başına muhabirlere beni kendinle uğraştırma demesi tamamen pasif agresif tavır oluyor, sonuçta silah çekmeyecekler birbirlerine, kanalda teke tek tartışacaklar ülkenin 20 senelik geçmişini 2018 den bugüne kadar olan zamanı 14 mayısı ve geleceği.

Neden bunu denemiyor??
Ben özellikle küçümsediği Kılıçdaroğlu ile teke tek konuşmasını çok istiyorum konuşsun bi, hem Kılıçdaroğlu nu gömerse %80 leri görür ?

1 moderatör Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 3 ü olacak hiçbir şekilde o yerde koruma vs hiç kimse yok moderatör hiçbir şekilde ağzını açmayacak güzelce tartışıp kozlarını paylaşsınlar ?

Son düzenleyen moderatör:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Erdoğan'a gram faydası olmaz bu tarz bir olayın. Çünkü denk değiller muhalefet ile. Erdoğa'ın sırtında yumurta küfesi var muhalefetin ise saldırmak için derya deniz konusu... ( Karşılıklı plan program proje veya ileriye dönük sunumlarını tartışacaklarını bilsem çıksınlar ama. Nerde öyle muhalefet. Seçime şurada 45 gün kaldı halen daha hiç bir şey açıklamadılar...)

Muhalefet önce kendi çıksın tartışma programlarına. Mesela Muharrem İnce'nin daveti vardı gelin çıkalım diye neden çıkmadılar ! Veya Zafer partisinin hepsine daveti vardı çıksalar ya madem çok biliyorlar ?

Veya hepsini geçtim mesela KK gençlerin karşısına BabalaTV'ye çıkabilir mi ? Erdoğan'ı eleştiriyor ama oda sürekli tek taraflı kendi kanallarına çıkıyor. Diğer hükümet kanallarına çıkmıyor hiç. Veya 2'li tartışma programlarına katılmıyor.

En basitinden Cüneyt Özdemir'in programlarına bile katılmıyor davet etmelerine rağmen zor soru sorar diye.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Erdoğan'a gram faydası olmaz bu tarz bir olayın. Çünkü denk değiller muhalefet ile. Erdoğa'ın sırtında yumurta küfesi var muhalefetin ise saldırmak için derya deniz konusu... ( Karşılıklı plan program proje veya ileriye dönük sunumlarını tartışacaklarını bilsem çıksınlar ama. Nerde öyle muhalefet. Seçime şurada 45 gün kaldı halen daha hiç bir şey açıklamadılar...)

Muhalefet önce kendi çıksın tartışma programlarına. Mesela Muharrem İnce'nin daveti vardı gelin çıkalım diye neden çıkmadılar ! Veya Zafer partisinin hepsine daveti vardı çıksalar ya madem çok biliyorlar ?

Veya hepsini geçtim mesela KK gençlerin karşısına BabalaTV'ye çıkabilir mi ? Erdoğan'ı eleştiriyor ama oda sürekli tek taraflı kendi kanallarına çıkıyor. Diğer hükümet kanallarına çıkmıyor hiç. Veya 2'li tartışma programlarına katılmıyor.

En basitinden Cüneyt Özdemir'in programlarına bile katılmıyor davet etmelerine rağmen zor soru sorar diye.
Kk nin küçük adamlarla işi olmaz, general hiç er ile sohbete dalar mi?

Kk dengi Erdoğan sen ne kadar denk değil desende.

Allah gibi adam diyen teyze vardı o teyze misin yoksa ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Kk nin küçük adamlarla işi olmaz, general hiç er ile sohbete dalar mi?

KK'nin ne başarısı var ki General oldu :D söyler misin bana ? Genel başkanlığı bile kaset ile oldu ! Girdiği ve başarılı olduğu şahsi seçim yok. Delegeleri atayarak genel başkanlıkta kalıyor işte. ( Düne kadar tabanı bile istemezdi. Şimdi herkes birde KK'ci oldu.)

2009 yerel seçimlerinde İBB belediye başkanı adayı oldu orada bile başarı sağlamayadı :D Yüzde 36 anca aldı. Sonraki seçim Sarıgül aday oldu CHP adına o mesela yüzde 41 flan almıştı .Sonra CHP genel başkanı oldu işte kazara. Yoksa delegeler ile yönetimi ele geçir. Sarıgül Muharrem İnce gibileri partiden gönder. Parti içersinde Ulusalcı Atatürkçü kaldı mı şüpheli şuan...

2010'da CHP genel başkanı oldu. Gitti 2014'te kendisi aday olmak yerine Ekmek İçin Ekmelettin'i attı ortaya 2018'de gene kendi aday olmadı gitti Muharrem İnce'yi attı ortaya. ( Desteklemediler bile adamı. )

Şimdi 2023 oldu. HDP'den kendisine destek açıklaması gelince ekonomik krizde var Erdoğan'da yıprandı 12 yılda 10 seçim kaybettim 75 yaşına geldim ama son şansım deviririm beli diye aday oldu işte...

Not: Tekrar yazyım. Yarın öbürgün kazara KK'de iktidar olsa oda kimse ile tartışma programına çıkmaz. Çünkü muhalefet için iktidarı eleştirmek çok kolaydır. Veya şimdi bol keseden atıyorlar ama ilerde iktidar olsalar kendisine muhalif olan hiç bir gazetecinin yanına bile gitmezler. Zor soru sorar diye...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
KK'nin ne başarısı var ki General oldu :D söyler misin bana ? Genel başkanlığı bile kaset ile oldu ! Girdiği ve başarılı olduğu şahsi seçim yok. Delegeleri atayarak genel başkanlıkta kalıyor işte. ( Düne kadar tabanı bile istemezdi. Şimdi herkes birde KK'ci oldu.)

2009 yerel seçimlerinde İBB belediye başkanı adayı oldu orada bile başarı sağlamayadı :D Yüzde 36 anca aldı. Sonraki seçim Sarıgül aday oldu CHP adına o mesela yüzde 41 flan almıştı .Sonra CHP genel başkanı oldu işte kazara. Yoksa delegeler ile yönetimi ele geçir. Sarıgül Muharrem İnce gibileri partiden gönder. Parti içersinde Ulusalcı Atatürkçü kaldı mı şüpheli şuan...

2010'da CHP genel başkanı oldu. Gitti 2014'te kendisi aday olmak yerine Ekmek İçin Ekmelettin'i attı ortaya 2018'de gene kendi aday olmadı gitti Muharrem İnce'yi attı ortaya. ( Desteklemediler bile adamı. )

Şimdi 2023 oldu. HDP'den kendisine destek açıklaması gelince ekonomik krizde var Erdoğan'da yıprandı 12 yılda 10 seçim kaybettim 75 yaşına geldim ama son şansım deviririm beli diye aday oldu işte...

Not: Tekrar yazyım. Yarın öbürgün kazara KK'de iktidar olsa oda kimse ile tartışma programına çıkmaz. Çünkü muhalefet için iktidarı eleştirmek çok kolaydır. Veya şimdi bol keseden atıyorlar ama ilerde iktidar olsalar kendisine muhalif olan hiç bir gazetecinin yanına bile gitmezler. Zor soru sorar diye...
20 yıllık ağır enkazı devraldığında başarılı mı değil mi görecek herkes ;)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
20 yıllık ağır enkazı devraldığında başarılı mı değil mi görecek herkes ;)

KEŞKE

ama olmayacak dua ya kimse amin demiyor işte... Kemal Kılıçdaroğlu'nun hayat hikayesine bak hiç bir alanda başarısı yok SGK genel müdürü olduğu dönem dahil. Siyasete atıldığı dönem dahil. CHP'den belediye başkanı adayı olduğu vekil olduğu yıllar dahil. KK'yi kendi doğduğu memleketten aday adayı yap seçilemez. Kendi ÖZ KARDEŞİ bile desteklemiyordu KK'yi ... İzmir 1. sıraya yazmasa kendisini seçilemez o derece siz başarı diyorsunuz.

12 yıldır CHP'nin başında bana başarısı nedir söyler misin ? CHP içersinde ne değişti ne güzelleşti ! Demokrasi mi geldi CHP'ye eşitlik hak adalet mi arttı ! Partide ön seçim kalktı genel başkan seçimi kalktı resmen en ufak eleştiri yapan kapı dışarı oluyor sanki görmüyor kimse.

HDP desteği ile kazanırsa kazanacak işte veya ıslak tuvalet terliği olsada verecem diyenlerle. O bile bu kadar olumsuzluğa rağmen yüzde 50-50'de...

Son düzenleme:

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
493
Recep Tayyip Erdoğan yıllardır meydanlarda muhalefete cevap veriyor. Ama siyaseti sosyal medyadan takip eden, açıp haber bile dinlemeyen şahıslar Erdoğan'ın ya cevap verdiğini bile bilmiyor ya da yaptığı açıklamaların kendilerine servis edilmiş, bazı yerleri kırpılmış hâlini görüyor. Ayrıca böyle bir yayına katılmaktan Erdoğan'ın çekindiği iddia ediliyor ama acaba çekinen Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu? Erdoğan'ı bırakın, Melih Gökçek bile Kılıçdaroğlu ile ilgili elindeki belgelerle televizyona çıktı, Kılıçdaroğlu'na da iddialarına cevap vermesi için çağrı yaptı. Ne Kılıçdaroğlu ne de bir CHP'li yayına telefonla bağlanıp bu iddialar yalan diyebildi.

Reaksiyon puanı
5,173
Karşılıklı plan program proje veya ileriye dönük sunumlarını tartışacaklarını bilsem çıksınlar ama. Nerde öyle muhalefet. Seçime şurada 45 gün kaldı halen daha hiç bir şey açıklamadılar...
Bu kadar körü körüne bağlanma dostum. Muhalefetin şimdiden 4 yıl sonraki politikaları belli. Binlerce sayfa eylem planı var. AKP'de ise son eylem planı 2005-2009 seçimlerinde yapılmış. Bu tablo gerçekten kimin planı var kimin yok açık bir şekilde ortaya koyuyor.
ekonomi eylem planı-1
ekonomi eylem planı-2
ekonomi eylem planı,
tarım eylem planı,
afet eylem planı,
dijital dönüşüm eylem planı,
demokrasiye geçiş eylem planı,
sosyal politikalar eylem planı

Ancak ak partinin en son hazırladığı eylem planı 2005-2009 seçimleri için bulunuyor.
akp 2005-2009 eylem planı

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Bu kadar körü körüne bağlanma dostum. Muhalefetin şimdiden 4 yıl sonraki politikaları belli. Binlerce sayfa eylem planı var. AKP'de ise son eylem planı 2005-2009 seçimlerinde yapılmış. Bu tablo gerçekten kimin planı var kimin yok açık bir şekilde ortaya koyuyor.
ekonomi eylem planı-1
ekonomi eylem planı-2
ekonomi eylem planı,
tarım eylem planı,
afet eylem planı,

Ancak ak partinin en son hazırladığı eylem planı 2005-2009 seçimleri için bulunuyor.
Keşke anlasa, ki aslında anlıyorda mevcut çıkarı hoşuna gidiyor

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
ekonomi eylem planı-1
ekonomi eylem planı-2
ekonomi eylem planı,
tarım eylem planı,
afet eylem planı,

Arakdaşım böyle yazınca bitiyor mu ? NASIL OLACAK diye soruyor insanlar Cevap yok. Bana Deva partisi porgramını atıyorsun :D Ama Deva partisi seçime bile kendi logosu ile girmeyecek. CHP listesinden giriyor 3-5 vekillik karşılığında KENDİNDEN VAZGEÇTİ. Bu attıklarının gram anlamı yok yani. Çünkü DEVA diye bir parti kalmadı.

Sana bunları yapacak irade kim diyorum ! Herkes ayrı telden çalıyor. Yaa daha dün İYİ parti ekonomi politikları başkanı canlı yayındaydı. Kemal Kılıçdaroğlunu yalanlıyor resmen açıklamaları ile.

Birisi evleri bedava verecez 1 yıl olmadan teslim edecez yetmiyor full eşyalı verecez diyor. Diğeri bak ne diyor. Gelde inan şimdi.

Hangisi doğru söylüyor !!!

Son düzenleme:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Arakdaşım böyle yazınca bitiyor mu ? NASIL OLACAK diye soruyor insanlar Cevap yok. Bana Deva partisi porgramını atıyorsun :D Ama Deva partisi seçime bile kendi logosu ile girmeyecek. CHP listesinden giriyor 3-5 vekillik karşılığında KENDİNDEN VAZGEÇTİ. Bu attıklarının gram anlamı yok yani. Çünkü DEVA diye bir parti kalmadı.

Sana bunları yapacak irade kim diyorum ! Herkes ayrı telden çalıyor. Yaa daha dün İYİ parti ekonomi politikları başkanı canlı yayındaydı. Kemal Kılıçdaroğlunu yalanlıyor resmen açıklamaları ile.

Birisi evleri bedava verecez 1 yıl olmadan teslim edecez yetmiyor full eşyalı verecez diyor. Diğeri bak ne diyor. Gelde inan şimdi.

Hangisi doğru söylüyor !!!
Bizim hep ilk Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'tür. Erdoğan onun yerine geçmeye ve unutturmaya çalışıyor ama bizler onu kalbimizde taşıyoruz. Alın 2018'deki açıklaması:

Erdoğan gerçekten kazanacak siz haklısınız bakın şuan Kılıçdaroğlu'na bayağı fark atmış (!)

2023-secim-anketleri-anket-sirketleri-guncel-14-14567816_6087_m.jpg
2023-secim-anketleri-anket-sirketleri-guncel-14-14567816_5655_m.jpg

Bunlar en son yapılan güncel anketlerdir. Bilginize sunar, iyi günler dilerim troll arkadaş.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Bizim hep ilk Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'tür. Erdoğan onun yerine geçmeye ve unutturmaya çalışıyor ama bizler onu kalbimizde taşıyoruz. Alın 2018'deki açıklaması:

Konu ile veya benim yazdıklarım ile alakası nedir !

İYİ parti ekonomiden sorumlu ismin açıklamasına TEK KELİME edebilecek misin ? Birisi bol keseden bedava verdim gitti diyor. Bedavadan herkese her yıl 18 bin TL verdim gitti diyor. Nereden para bulacak nasıl yapacak açıklamadan.

İYİ partili isim imkansız diyor ekonomi kaldırmaz diyor. Bu parayı yayarak almamız lazım diyor. ( Mantıklı olan ve söylenmesi gereken bu zaten ) Halka göz göre göre yalan söylemenin anlamı nedir !

Not: İlk turda 4 aday var bu tarz alakasız eski sözde anketleri neden atıyorsun ?=

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Not: İlk turda 4 aday var bu tarz alakasız eski sözde anketleri neden atıyorsun ?
O geriye kalan adaylar önemli değil, asıl bu seçimde önemli olan kısım K.K ve RTE'dir. Bu ikisi arasında K.K her aday olduğu seçimde rekabet var. Ayrıca önceki seçimlerde yok 3 aday veya 4 aday var diyen olmazdı. Eski köye yeni adet mi getirdiniz. Erdoğan'ı desteklediğinizi bayağı iyi bildiğim için atmak istedim belki saksı bu sefer çalışır diye. Ama maalesef ki ne desek size boş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemde ATV kanalında kendi kanalı.
Bence ATV değil, A Haber onun kanalı. Diğerler kanallar ise bana göre sadece RTE'nin talimatıyla onu destekliyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
O geriye kalan adaylar önemli değil, asıl bu seçimde önemli olan kısım K.K ve RTE'dir. Bu ikisi arasında K.K her aday olduğu seçimde rekabet var. Ayrıca önceki seçimlerde yok 3 aday veya 4 aday var diyen olmazdı. Eski köye yeni adet mi getirdiniz. Erdoğan'ı desteklediğinizi bayağı iyi bildiğim için atmak istedim belki saksı bu sefer çalışır diye. Ama maalesef ki ne desek size boş.

Gerçekten OKUDUĞUNU BİLE anlayamıyorsun ki. Konu herkese bedava ev verecem. Sen alakasız eski anket atıyorsun :) Ve TAG araştırma şirketini hiç duymadım. En muhalif anketçiler bile ilk turda KK alamaz diyor.

Sana diyorum ki ilk turda 4 aday var. KK'nin yüzde 56 alması imkansız. Bu seçim her türlü ikinci tura kalacak. İlk turda amaç meclisi almak.

Not: 9 Nisandan sonra gel burada konuşalım gene. CHP listelerinden kime kaç vekil verilmiş kimler aday yapılmış gördükten sonra. Eğer eskiden sayıp sövdükleri FETO'cu dedikleri isimleri aday yaparlarsa bakalım gene millet TIPIŞ TIPIŞ gidip oy verecek mi yoksa Muharrem İnce'ye mi kayacak görecez.