Poco X3 Pro şarj sorunu

darkwalkertrt

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Ben poco x3 pro 3 yildir kullaniyorum sarj olmamaya basladi ve sonunda tamamen tepkisiz kaldi. Sarji sokup egip bukunce birden sarj oluyor diyor sonra hemen sarj olmuyor. Telefoncuya gonderdim muhtemelen soket degistirdi heralde bende gelince taktim sarj oluyor yazdi ama kontrol edeyim derken hafifce asagi yukari hareket ettirdigimde yine sarj olup olmamaya en sonunda hic olmamaya basladi bence kalitesiz soket takti diye dusunuyorum sizce? Orjinal taksaydi hafif oynatmayla bile tekrar bozulur muydu? Eğer öyleyse 12t yolları beni bekler.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Ben poco x3 pro 3 yildir kullaniyorum sarj olmamaya basladi ve sonunda tamamen tepkisiz kaldi. Sarji sokup egip bukunce birden sarj oluyor diyor sonra hemen sarj olmuyor. Telefoncuya gonderdim muhtemelen soket degistirdi heralde bende gelince taktim sarj oluyor yazdi ama kontrol edeyim derken hafifce asagi yukari hareket ettirdigimde yine sarj olup olmamaya en sonunda hic olmamaya basladi bence kalitesiz soket takti diye dusunuyorum sizce? Orjinal taksaydi hafif oynatmayla bile tekrar bozulur muydu? Eğer öyleyse 12t yolları beni bekler.
3 yıllık olma ihtimali yok 2021 eylül çıkışlı

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
ilk ciktiginda 4bin civarina almistim takildigin konu bu mu gercekten
4k civarı olduğu zamanı biliyorum zaten çıkalı 18 ay geçmiş sen 3 yıllık diyosun gelecekten mi geliyosun soketide yapmaya çalışıp yapamamıştır yaptığını sanmıştır

xYavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
1,290
Yüksek model telefonlarda şarj söketinin değişmesi uzun ömürlü olmaz. Artı olarak gösterdiğiniz tamirci söketi güzel bir şekilde oturtmadığı için bu durumla karşılaştınız. Bu şekilde gittiği yere kadar sonrasında bir başka bir tamirciye götürüp şarj panelini değiştirmesini söylersiniz daha pahalı olacaktır fakat böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.