- Reaksiyon puanı
- 176
2020 ye benzer mi olur?
Önceki yıllara göre nasıl olur?
Hocam YKS içinde aynısı geçerli mi sizce? Sınav nasıl olur? Yığılma olur muBu sene çalışan adam için gerçekten çok büyük fırsat olacaktır sınavlar.
Çünkü 2. dönem konuları yok ve dolaylı yoldan belki sınana gireceklerin yarısı deprem sebebiyle sinava odaklanıp çalışamıyacak.
2.dönem konuları olmaması hem avantaj hem dezavantaj. ben de bu yıl giricem lgsye. konu azlığından dolayı detayları fazla tutarlar ve bu elimizdeki tüm kitapları harfi harfine dikkatlice okuyup tekrar etmemiz ve dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. ama avantaj olan da şu , 1.döneme çalışman için daha bol zamanın var. 2020'den daha zor olur bu arada.2020 ye benzer mi olur?
Biraz benzeyebilir 2020'ye. Büyük fırsat. Ama önemli olan LGS değil YKS.2020 ye benzer mi olur?
konu tekrarı ve konuya karşı aa ben bunu yapabiliyorum diyecek kadar soru çözmen yeterli brom. konuyu tekrar edip kavramak yani. ama detaylı olarak yap konu tekrarını.300 civarı puanlık lise istiyorum nasıl çalışmam lazım.(Bu arada fen lisesi.)
300'e Lise mi var? Hele Fen Lisesi? Şunu söyleyeyim, büyük ihtimal çalışmadan bile alabilirsin. 300 çok düşük bir puan.300 civarı puanlık lise istiyorum nasıl çalışmam lazım
300 değil hocam 330 350 öyle puanlar ile gidiliyor.300'e Lise mi var? Hele Fen Lisesi? Şunu söyleyeyim, büyük ihtimal çalışmadan bile alabilirsin. 300 çok düşük bir puan.
nitelikli bir fen lisesi değildir. şaşırtıcı ama yani 300e fen olması. nitelikli fen liseleri en az 440+ samsunda.300'e Lise mi var? Hele Fen Lisesi? Şunu söyleyeyim, büyük ihtimal çalışmadan bile alabilirsin. 300 çok düşük bir puan.
Biraz çalışma yeterli, zaten son 4 ay mı 3 ay mı ne kaldı? Her gün 1 deneme çöz sana yeter o.300 değil hocam 330 350 öyle puanlar ile gidiliyor.
440 alsan da yedekde girersin anca?nitelikli fen liseleri en az 440+ samsunda.
hocam her gün 1 branş denemesi çözse daha iyi olur soru kaynağı olmayacaksa. günde 1 tane genel deneme haftalık ve aylık olarak düşünürsen çok fazla.Biraz çalışma yeterli, zaten son 4 ay mı 3 ay mı ne kaldı? Her gün 1 deneme çöz sana yeter o.
Küçük bir yerde ondan.300'e Lise mi var? Hele Fen Lisesi? Şunu söyleyeyim, büyük ihtimal çalışmadan bile alabilirsin. 300 çok düşük bir puan.
anladımKüçük bir yerde ondan.
Fazla değil? Zaten az kalmış.günde 1 tane genel deneme haftalık ve aylık olarak düşünürsen çok fazla.
ben çalışmadan son gün 1.5 saat tonguç izleyerek 360 yapmıştım lgs 2021 de çok kötüysen 1 saat çalış yeter300 civarı puanlık lise istiyorum nasıl çalışmam lazım.(Bu arada fen lisesi.)
Son gün yazılıya çalışsan bile 70 bile zor alırsın LGS'de 200 civarı yaparız ama.ben çalışmadan son gün 1.5 saat tonguç izleyerek 360 yapmıştım lgs 2021 de çok kötüysen 1 saat çalış yeter
Daha önceden az da olsa çalışmışsındır.ben çalışmadan son gün 1.5 saat tonguç izleyerek 360 yapmıştım lgs 2021 de çok kötüysen 1 saat çalış yeter
Çalışmadan 200-250 alınır. Şimdi her gün 1 deneme çözer isen 360'ı geçer.Son gün yazılıya çalışsan bile 70 bile zor alırsın LGS'de 200 civarı yaparız ama.
Sekizinci sınıf mısın?2020 ye benzer mi olur?
Evet.Sekizinci sınıf mısın?
Ayrıca geçen yılki bir tık kolaydı. Bu sene konular da çok azaldığı için çok zor olacaktır.
Kötü lisenin ortamını çekemem.Merhabalar 4 yıl önce 2019 da LGS'ye giren bir öğrenci olarak söylüyorum ki LGS gözünüzü korkutmasın denemelerim çok kötüydü 50 kişiden 40. oluyordum çok zor olacak diye korkmaya başlamıştım ancak öyle olmadı sadece 3 test kitabı çözerek %5e girdim. Ama çokta önemli değil liselerin artık hiç bir önemi kalmadı iyi bir lise sana ekstra bir şey kazandırmıyor kendinizi çok kasımayın saygılar.
0 çalışma hatta okul evin dibindeydi sınav arasında gelip oyun oynamıştımDaha önceden az da olsa çalışmışsındır.
Kişiden kişiye değişir.0 çalışma hatta okul evin dibindeydi sınav arasında gelip oyun oynamıştım
Niteliksiz Fen Lisesi istiyormuş, hemen hemen aynı puanda nitelikli Anadolu Liseleri var.Neden fen lisesi?
Anadolu liselerini mahalle marketi gibi her köşeye açmalarına alıştık şimdi her yere fen liseleri açılıyor bunuda geçtim fen lisesi müfredatı çok farklı 3 sene sonra buraya gelecek YKS de çözmediğim konulara çalışmak zorundayım ne yapmam gerek diye konu açacak kendinizi full+full vermeyecekseniz fen lisesine katlanamazsınızNiteliksiz Fen Lisesi istiyormuş, hemen hemen aynı puanda nitelikli Anadolu Liseleri var.
bu dediğiniz okulu 2. plana atanlar için geçerli genel olarak zor değil müfredatlarAnadolu liselerini mahalle marketi gibi her köşeye açmalarına alıştık şimdi her yere fen liseleri açılıyor bunuda geçtim fen lisesi müfredatı çok farklı 3 sene sonra buraya gelecek YKS de çözmediğim konulara çalışmak zorundayım ne yapmam gerek diye konu açacak kendinizi full+full vermeyecekseniz fen lisesine katlanamazsınız
Mesajımı tekrar okudum da zor yazmamışım zaten. Kariyerini tamamen fen alanına adayamayacak biri için aşırı gereksiz bide 300 puanlı bir fen lisesi ne gibi bir yarar sağlayabilir ki?bu dediğiniz okulu 2. plana atanlar için geçerli genel olarak zor değil müfredatlar