Soru Sizce bu yıl LGS nasıl olur?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu sene çalışan adam için gerçekten çok büyük fırsat olacaktır sınavlar.

Çünkü 2. dönem konuları yok ve dolaylı yoldan belki sınana gireceklerin yarısı deprem sebebiyle sinava odaklanıp çalışamıyacak.

oyundünyası

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar 4 yıl önce 2019 da LGS'ye giren bir öğrenci olarak söylüyorum ki LGS gözünüzü korkutmasın denemelerim çok kötüydü 50 kişiden 40. oluyordum çok zor olacak diye korkmaya başlamıştım ancak öyle olmadı sadece 3 test kitabı çözerek %5e girdim. Ama çokta önemli değil liselerin artık hiç bir önemi kalmadı iyi bir lise sana ekstra bir şey kazandırmıyor kendinizi çok kasımayın saygılar.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Bu sene çalışan adam için gerçekten çok büyük fırsat olacaktır sınavlar.

Çünkü 2. dönem konuları yok ve dolaylı yoldan belki sınana gireceklerin yarısı deprem sebebiyle sinava odaklanıp çalışamıyacak.
Hocam YKS içinde aynısı geçerli mi sizce? Sınav nasıl olur? Yığılma olur mu

TheGodd

THATS WHY I FIGHT FOR YOU , ALBERQUERQUE!
Reaksiyon puanı
94
2020 ye benzer mi olur?
Önceki yıllara göre nasıl olur?
2.dönem konuları olmaması hem avantaj hem dezavantaj. ben de bu yıl giricem lgsye. konu azlığından dolayı detayları fazla tutarlar ve bu elimizdeki tüm kitapları harfi harfine dikkatlice okuyup tekrar etmemiz ve dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. ama avantaj olan da şu , 1.döneme çalışman için daha bol zamanın var. 2020'den daha zor olur bu arada.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
beyler size kötü bir haber vereyim tahmin yürüterek hiç bir şey yapılmaz mecbur çalışılcak her zaman demişimdir elinden gelenin en iyisini yap olmazsa öyle olmasın ihtimallere bırakmayın ösym bu sağlam bi kurum değil sizi önemsemez o yüzden siz kolayada zora da hazırlıklı olun

Tarihbilgilisi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
176
300 civarı puanlık lise istiyorum nasıl çalışmam lazım.(Bu arada fen lisesi.)

TheGodd

Reaksiyon puanı
94
300'e Lise mi var? Hele Fen Lisesi? Şunu söyleyeyim, büyük ihtimal çalışmadan bile alabilirsin. 300 çok düşük bir puan.
nitelikli bir fen lisesi değildir. şaşırtıcı ama yani 300e fen olması. nitelikli fen liseleri en az 440+ samsunda.

Reaksiyon puanı
19,152

TheGodd

Reaksiyon puanı
94
Biraz çalışma yeterli, zaten son 4 ay mı 3 ay mı ne kaldı? Her gün 1 deneme çöz sana yeter o.
hocam her gün 1 branş denemesi çözse daha iyi olur soru kaynağı olmayacaksa. günde 1 tane genel deneme haftalık ve aylık olarak düşünürsen çok fazla.

Reaksiyon puanı
19,152

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Bana mısın demeyecekler. Gavura sorar gibi soracaklar. İnsan insana bunu yapar mı dedirtecek cinsten olacak. Demedi demeyin iyi çalışın :)

Tarihbilgilisi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
176
Sekizinci sınıf mısın?

Ayrıca geçen yılki bir tık kolaydı. Bu sene konular da çok azaldığı için çok zor olacaktır.
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar 4 yıl önce 2019 da LGS'ye giren bir öğrenci olarak söylüyorum ki LGS gözünüzü korkutmasın denemelerim çok kötüydü 50 kişiden 40. oluyordum çok zor olacak diye korkmaya başlamıştım ancak öyle olmadı sadece 3 test kitabı çözerek %5e girdim. Ama çokta önemli değil liselerin artık hiç bir önemi kalmadı iyi bir lise sana ekstra bir şey kazandırmıyor kendinizi çok kasımayın saygılar.
Kötü lisenin ortamını çekemem.
Dehb hastası olmama rağmen benden daha hareketliler.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Niteliksiz Fen Lisesi istiyormuş, hemen hemen aynı puanda nitelikli Anadolu Liseleri var.
Anadolu liselerini mahalle marketi gibi her köşeye açmalarına alıştık şimdi her yere fen liseleri açılıyor bunuda geçtim fen lisesi müfredatı çok farklı 3 sene sonra buraya gelecek YKS de çözmediğim konulara çalışmak zorundayım ne yapmam gerek diye konu açacak kendinizi full+full vermeyecekseniz fen lisesine katlanamazsınız

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Anadolu liselerini mahalle marketi gibi her köşeye açmalarına alıştık şimdi her yere fen liseleri açılıyor bunuda geçtim fen lisesi müfredatı çok farklı 3 sene sonra buraya gelecek YKS de çözmediğim konulara çalışmak zorundayım ne yapmam gerek diye konu açacak kendinizi full+full vermeyecekseniz fen lisesine katlanamazsınız
bu dediğiniz okulu 2. plana atanlar için geçerli genel olarak zor değil müfredatlar

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
bu dediğiniz okulu 2. plana atanlar için geçerli genel olarak zor değil müfredatlar
Mesajımı tekrar okudum da zor yazmamışım zaten. Kariyerini tamamen fen alanına adayamayacak biri için aşırı gereksiz bide 300 puanlı bir fen lisesi ne gibi bir yarar sağlayabilir ki?