Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Keşke uzaylı çıksaydı içinden çok bekledim ?? çünkü Bi bu eksiktiİncelendi. Tehlikeli bir durum olmadığı açıklandı.
uzaylı ; dünyadakiler yiyin birbirinizi , benim ne suçum var ben marsta çekirdek çitleyip kola içiyorum evimdeKeşke uzaylı çıksaydı içinden çok bekledim ?? çünkü Bi bu eksikti
Yok öyle gel seni de evrenden sogutucazzzzzuzaylı ; dünyadakiler yiyin birbirinizi , benim ne suçum var ben marsta çekirdek çitleyip kola içiyorum evimde![]()
uzaylı ; dünyadakiler yiyin birbirinizi , benim ne suçum var ben marsta çekirdek çitleyip kola içiyorum evimde![]()
Kafalar going to..Şaun buraya düşseler Kahveleri yapar ikram ederim o derece![]()
Normal degil de normalleştirdik biz onu ??Normal bence![]()
Harbi ya geliyolarsa gelsinler artıkKeşke uzaylı çıksaydı içinden çok bekledim ?? çünkü Bi bu eksikti
Artık hepimiz şey modundayız bütün felaketleri görelim bu saatten sonra canımız yanmaz gardaş ??Harbi ya geliyolarsa gelsinler artık
cuk oturdu sankiArtık hepimiz şey modundayız bütün felaketleri görelim bu saatten sonra canımız yanmaz gardaş ??
Nokta atışı olmuş diyebilirimcuk oturdu sanki![]()
Türkiyede yaşıyordum abi ???cuk oturdu sanki![]()
Aaaaa yaaa of ya niye böyle bişey çıktı bu gizemli cisim üzgünüm şu an ?geminin şamandrası o...tehlikeli veya uzaylı değil.
Komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendimJaponya'nın Hamamatsu şehrinde Plajda Gizemli bir cisim bulundu. Cisim 1,5 metre çapında ölçüldü ve büyük demir bir topa benzetildi.
Kimsin sen ???Komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim
Konu: Japonya'da gizemili bir şey bulunmuş. Emin misin doğru konuya yazdığından?geriye kalan seçenekler aşağıdadır ;
1- küresel büyük depremler nufüsün % 60 ının yok olması tüm sistemin çökmesi
2- gök taşı nufusun % 99,5 unun yok olması tüm ekosistemin çökmesi
3- coronadan daha ölümcül bir virüs yine nufusün % 99 unun ölmesi
4- uzaylıların dünyayı istilası insanlığın köleleştirilmesi ve nufusunun % 10 e düşürülmesi
5- çok büyük güneş patlamaları
6- buz çağı
bonus : nükleer savaş yine nufusun %10 civarına kadar düşmesi
arasından seçin bakalım sıradaki hangisi![]()
Eskiden olsa nasıl korkardık ama artık Her senaryo bizim için olasıgeriye kalan seçenekler aşağıdadır ;
1- küresel büyük depremler nufüsün % 60 ının yok olması tüm sistemin çökmesi
2- gök taşı nufusun % 99,5 unun yok olması tüm ekosistemin çökmesi
3- coronadan daha ölümcül bir virüs yine nufusün % 99 unun ölmesi
4- uzaylıların dünyayı istilası insanlığın köleleştirilmesi ve nufusunun % 10 e düşürülmesi
5- çok büyük güneş patlamaları
6- buz çağı
bonus : nükleer savaş yine nufusun %10 civarına kadar düşmesi
arasından seçin bakalım sıradaki hangisi![]()
Ya benim başlıklarım hep böyle sende alışırsın ??Konu: Japonya'da gizemili bir şey bulunmuş. Emin misin doğru konuya yazdığından?