Vistayi onarma

donmezsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vista kullanicisiyim. az once registry onaran programlardan birini kurdum .hatalari buldu duzelt dedim . sonra bilgisayari tekrar baslatti. bilgisayar acilmadi system kayit defteri silinmis ve ya bozuk diye ekran cikti. veri kaybi olmadan nasil vistayi onarabilirim .cikan ekran da vista onarma cdsini tak ileri de diyor .bende recovery cdsi var dedigini yaparsam acaba veri kaybi olurmu. onun bahsettigi recovery cd si ile f9a basarak yaptigimiz recovery ayni midir. ozetle veri kaybi olmadan vistayi nasil onaririm :helpsmilie:

donmezsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi geceler .programi indiriyorum .insallah ise yarar

donmezsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vistaya uygun mu bu. baktimda xp ile uyumlu gozukuyor

donmezsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Evet sanırım her 2 sine de uygun bubir onarma aracıdır.Sistem senin hdd dısında calıstıgı için fark etmiyordur.ve Ard arda mesaj yazmak http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html dışıdır. http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html 9.Madde.
kusura bakma panik oldum vista çökünce dikkat etmemişim
senin dediğin programı indirdim .yazayım dedim cdye fakat kullandığın işletim sistemi cdden çalıştığından cdye yazamadım usb den çalıştırayım dedim .bu seferde usbye atamadım programı hata verdi.ben daha önce ne olur ne olmaz diye bootable cd hazırlamıştım .Hiren's boot adında .ondan çalıştırdım .onda 2 tane senin önerdiğin gibi pro. varmış. walla bişey anlamadım ne oldu ne bitti biraz kurcaladım bilinçsizce .baktım bişey anlamıyorum, çıkarttım cd yi. sonra vistayı başlattım yine aynı hata mesajı çıktı .ben de son defa şansımı deniyeyim dedim .vistayı normal başlat dedim baktım windows normal olarak başladı :) mesajıda vistadan atıyorum şimdi.hiren's boot programını öneririm .içinde anti-virüsten tut data recoverye kadar birçok seçenek var .benzer sorunları yaşayanlara adım adım yaptıklarımı anlatmak isterdim ama ne yaptım bilmiyorum ama düzelttim :). sana da çok teşşekkür ederim. dediğin programı indirip cd ye yazıcam .bendekinden daha sade geldi.