Teşekkürler hocam. Galiba bu ilk çözüldünüz oldu. Hayırlı olsun.Hogwarts'ta geçiyor ama Harry zamanından baya öncesini ele alıyor.
100 200 Yıl kadar öncesi olması lazımdı. Büyü sayısı az geldi bana nedenseArkadaşlar Hogwarts Legacy Harry Potter oyunu mu?
Yeterli. Diğer açık dünya oyunlarına kıyasla tabii ki daha az ama bence yeter de artar.100 200 Yıl kadar öncesi olması lazımdı. Büyü sayısı az geldi bana nedense![]()
Expecto Patronum var mı?100 200 Yıl kadar öncesi olması lazımdı. Büyü sayısı az geldi bana nedense![]()
Ben farklı farklı büyülerde görmeyi bekliyordum. Büyü sayısı azdan kastım saldırı büyüleri mesela oyunda birçok büyü var buna eşyaların yerini ayarlama gibi büyüler de dahil. Sadece saldırı büyülerinin 20 30 tane olması evet doyurucu olurdu ama bunların büyü olması çok garip. Diğer oyunlarda çok özel bir ayar olarak gösterilmez hogwartsta ise şey der gibi olmuşlar zaten bunu kullanacaz büyü yapalım sonra oyunumuzda bu kadar büyü var diyelim.Yeterli. Diğer açık dünya oyunlarına kıyasla tabii ki daha az ama bence yeter de artar.
Oyunu oynuyorum, biliyorum.Ben farklı farklı büyülerde görmeyi bekliyordum. Büyü sayısı azdan kastım saldırı büyüleri mesela oyunda birçok büyü var buna eşyaların yerini ayarlama gibi büyüler de dahil. Sadece saldırı büyülerinin 20 30 tane olması evet doyurucu olurdu ama bunların büyü olması çok garip. Diğer oyunlarda çok özel bir ayar olarak gösterilmez hogwartsta ise şey der gibi olmuşlar zaten bunu kullanacaz büyü yapalım sonra oyunumuzda bu kadar büyü var diyelim.