Yardım Sena ıntercom

Reaksiyon puanı
19,152
50R daha az gidilen yollar için üretilmiştir. Sağlam ve Mesh 2.0'a sahip. 50R, en zorlu parkurlarda bile kristal berraklığında kalır.
50R, sağlam güvenilirlik için üretilmiştir. 50S, aynı ses netliği ile rahatlık için tasarlanmıştır. 50R'deki daha küçük, daha zarif pilin aksine, 50S pille bir saat daha fazla konuşma süresi elde edeceksiniz. Her ikisi de Bluetooth® 5 özelliklidir ve Mesh 2.0 interkom, HD hoparlörler, hızlı şarj, sesle etkinleştirilen dijital asistan erişimi ve dokuz kanallı çalıştırma için yepyeni tek tıklamayla birlikte gelir.

Ekstra bom mikrofonu ile 50S, çeşitli farklı senaryolarda kullanılabilir. 50R'de yalnızca iki ana mikrofona sahip olmak, donanımını daha da küçülterek daha akıcı hale getirir. 50S denenmiş ve gerçek, eldiven dostu Jog Dial'a sahipken, 50R ultra düşük profilli bir düğme üçlüsüne sahiptir.

Sorudelisi

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
41
Kanki ben dainese D-Mach Compact backpack sırt çantası kullanıyorum. Hero 11 black, Max 360 ve 5 tane batarya için taşıyıcı çantası arıyorum ki hepsi bir arada dursun diye. Bir tane buldum ama küçük ya. Resmini bırakırım.
Aynı resimdeki gibi tabanını düz istiyom ki kameraları yan yana koyayım. Arasına da birşey koycam ki birbirine çarpmasın.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2023-02-21-18-43-31-140_trendyol.com.jpg

NOT: YORUMLARI FAZLA OLSA DAHA İYİ OLUR

@Elvin Lara

Hallettim herşey için teşekkür ederim.

Son düzenleme: