Yardım Sağlam olmayan bina hâlâ inşaatta durdurabiliriz!

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Vermiş olacağım adreste bir bina yapılıyor şuan inşaatta ama çok az (tahmini 2-3 kolon ve 4 çevrenin etrafı) demir koymuşlar. ? Japonlar olsa demiri bol koyuyor ki binalar sağlam olsun diye.

Sizlerden ricam Bahçelievler Belediye'sine bildirmeniz. Ailem bana izin vermez o yüzden bu konuyu açıyorum. ?

Haydi tüm binaların depreme dayanıklı yapılması için el ele verelim. ?

? Adres: Hasan Doğan Spor Kompleksi Bahçelievler/İstanbul (Tam olarak karşısında ve yanında Kemal Sunal Parkı var.)

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
Gerekli yerlere şikayet edin ve İnstagramda vb yayın.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Fotoğraf vs var mı?
İstanbul'da yoldan geçerken ne inşaatlar gördüm hepsi hatalı inşaatlar. Resmen denetim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

E devletten Cimer'e şikayet edebilirsin. Fotoğraf vs de yüklersin

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Fotoğraf vs var mı?
İstanbul'da yoldan geçerken ne inşaatlar gördüm hepsi hatalı inşaatlar. Resmen denetim yok

E devletten Cimer'e şikayet edebilirsin. Fotoğraf vs de yüklersin
Belki yarın fotoğraf atabilirim.

yusufege

servet sayar
Müdavim
Reaksiyon puanı
848
Vermiş olacağım adreste bir bina yapılıyor şuan inşaatta ama çok az (tahmini 2-3 kolon ve 4 çevrenin etrafı) demir koymuşlar. ? Japonlar olsa demiri bol koyuyor ki binalar sağlam olsun diye.

Sizlerden ricam Bahçelievler Belediye'sine bildirmeniz. Ailem bana izin vermez o yüzden bu konuyu açıyorum. ?

Haydi tüm binaların depreme dayanıklı yapılması için el ele verelim. ?

? Adres: Hasan Doğan Spor Kompleksi Bahçelievler/İstanbul (Tam olarak karşısında ve yanında Kemal Sunal Parkı var.)
geçen bi konuda 19 yaşındayım diyodun ailenle ne alakası var?

eren_e

If you fell down yesterday, stand up today
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Hocam SDN'nin DC sunucusunda yayınlayabilirsiniz.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Yaymaya çalışıyorum sizlerde Bahçelievler Belediye'sine bildirirseniz çok hızlı sonuçlanır diye düşünüyorum.
Şu anda Beylikdüzü'nde yaşıyorum. En yakın zamanda haberi yaymaya çalışacağım. Bahçelievler-Beylikdüzü yakın mı hocam.

Join the ShiftDelete.Net Discord Server!
Arkadaşlar sunucuda olmayanlar girsin. Herkes haberi yaysın.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Şu anda Beylikdüzü'nde yaşıyorum. En yakın zamanda haberi yaymaya çalışacağım. Bahçelievler-Beylikdüzü yakın mı hocam.
Yardımlarınız için teşekkürler. Tahmini 30-40 dakika sürüyor galiba Google Haritalar öyle gösteriyor.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Yardımlarınız için teşekkürler. Tahmini 30-40 dakika sürüyor galiba Google Haritalar öyle gösteriyor.
Ne demek her zaman. Ben şu anda DC sunucusunda yaydım haberi. Umarım gerekli ilgiyi gösterirler.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Ne demek her zaman. Ben şu anda DC sunucusunda yaydım haberi. Umarım gerekli ilgiyi gösterirler.
Uzaktan pek belli olmuyor ama diyelim ki demir kullanılan yerlerde 2 veya 3 tane demir koyulmuş gereken yapılır mı? Yoksa belediye sağlam mı der?

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Uzaktan pek belli olmuyor ama diyelim ki demir kullanılan yerlerde 2 veya 3 tane demir koyulmuş gereken yapılır mı? Yoksa belediye sağlam mı der?
Artık onlar bakarlar. Kararı onlar verirler. Fakat sağlamsa forumca başımız belaya girebilir?.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Artık onlar bakarlar. Kararı onlar verirler. Fakat sağlamsa forumca başımız belaya girebilir?.
Bu 2 veya 3 olayını kolon için diyorum. Diğer kısımlarda belki fazla kullanılmış olabilir hiç yakından bakmadım.

eren_e

Cezalı
Reaksiyon puanı
1,270
Bu 2 veya 3 olayını kolon için diyorum. Diğer kısımlarda belki fazla kullanılmış olabilir hiç yakından bakmadım.
Umarım haklısındır. Bir sıkıntı olursa bize haber ver. Sonra bu yaşta polisle falan uğraşamam. Daha çok gencim.?

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Umarım haklısındır. Bir sıkıntı olursa bize haber ver. Sonra bu yaşta polisle falan uğraşamam. Daha çok gencim.?
O zaman kendinizi tehlikeye atmayın, deprem olduğunda (inşallah olmaz ?) yıkılıp yıkılmayacağını görürüz.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
denetimi ilçe belediyelere vermişler ve denetim şirketlerin sahibi aynı zamanda denetim yapınca bürokrasi de olunca büyük şehir belediyesi bişey yapamıyor.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Buyurun @Elvin Lara @ConfickerBelasi resim pek net değil kusura bakmayın.

IMG20230221120906.jpg

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
Bize değil, yetkililere/Büyük instagram haber sayfalarına at bu resmi?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Bize değil, yetkililere/Büyük instagram haber sayfalarına at bu resmi?
Bu resmi atarsa kimse sorun göremez. Kolonların hepsi tek yöne bakmıyor farklı yönlere bakacak şekilde çapraz yerleştirilmiş bu bile düşünülmüş

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Onu yapmadan önce size yollamak istedim. Demir sayısı vs. filan yeterli mi?
Sayamıyoruz ki :D her bir kolonda kaç sıra demir var sanıyorum 3 yanlarda ikişer ortalarda 10 sıra demir kullanılmış. Demirler 12 veya 14'lük desek 14'lükse hesapları kurtarıyordur sorun olacağını zannetmiyorum

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Sayamıyoruz ki :D her bir kolonda kaç sıra demir var sanıyorum 3 yanlarda ikişer ortalarda 10 sıra demir kullanılmış. Demirler 12 veya 14'lük desek 14'lükse hesapları kurtarıyordur sorun olacağını zannetmiyorum
Bende 10 Demir saydım. O zaman sıkıntı yok demektir. Ayrıca attığım resimde bu binanın sol kısım ve arka kısmı (biraz görünüyor).