• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Milan Kayseri'ye Geliyor

umirecordz

Öğrenci
Kayseri Kadir Has Stadı'nın resmi açılışının Kayserispor-Fenerbahçe maçının olmadığını belirteyim.

Bu müthiş stadın açılışı önümüzdeki sezon Kayserispor-AC Milan arasında oynanacak maç ile yapılacak.

Bu haberi de ilk kez shiftdelete.net'te okuyorsunuz...

Resmi açılışın Fener maçıyla olmadığını herkes biliyordu. Ama Milan gelir mi buraya bilmem.

Kayserisporlu bir yönetici Resmi açılışın bir Milli maç ile olacağını söyledi.

Milli maç dediğin Türkiye-Azerbeycan maçı.O maç da Kadir Has Stadı'nda yapılacak.Ancak resmi açılışın Milan maçı olduğu söylendi.Milan ile anlaşmışlar.Ancak pürüz çıkabilir denildi.Milan olmazsa da büyük bir takım getirmeyi düşünüyorlar...

Çok güzel bir stad yapmış Kayseri'yi tebrik etmek lazım. Avrupa standartlarında bir stad olmuş.

Milli maç dediğin Türkiye-Azerbeycan maçı.O maç da Kadir Has Stadı'nda yapılacak.Ancak resmi açılışın Milan maçı olduğu söylendi.Milan ile anlaşmışlar.Ancak pürüz çıkabilir denildi.Milan olmazsa da büyük bir takım getirmeyi düşünüyorlar...

Fenerbahçe küçük takım mı = :icon_: :razz: :D

Kayseri Erciyes de renklerini lacivert siyah yaparken Inter ile maç yapacağız demişlerdi. Hiç öyle bir olay olmadı mesela.

Milli maç ila açılsa Kayseri için güzel bir tanıtım olurdu..

bugün yapılan maçla açılmıyor mu yani açılmadan mı maç yapıyorlar :mrgreen:

Kayseri Erciyes de renklerini lacivert siyah yaparken Inter ile maç yapacağız demişlerdi. Hiç öyle bir olay olmadı mesela.

Onların içinden geçen bir temmeniydi.ama olmadı tabii.
Kayserili yöneticiler ciddi ciddi görüşme yapmışlar Milanla.;)

Hadi inşallah olur. Şu Beckham kaçmadan onu da görelim Kayseri'de. :D

milan kayseriye gelse kayserililerin çekeceği bilet fiyatını hayal bile edemiyorum :D

Kayseri Kadir Has Stadı'nın resmi açılışının Kayserispor-Fenerbahçe maçının olmadığını belirteyim.

Bu müthiş stadın açılışı önümüzdeki sezon Kayserispor-AC Milan arasında oynanacak maç ile yapılacak.

Bu haberi de ilk kez shiftdelete.net'te okuyorsunuz...
Hmm kayseri için güzel bir haber ama sen nerde okudun :) onuda öğrenmek isterim.

Bir Kayserili olarak stadımız ile gurur duyuyorum. Milan'da gelsin, yakışır bu statta onlarla maç yapmak.... Stadda maçı izleyen birisi olarak böyle bir atmosfer yok! Bu stad çok can yakar ben söyleyeyim. Kayserispor'da biraz heyecana kapılarak yenildi fbye. Zaten 1 gol atsak gerisi gelecekti...

Herkese tavsiye ediyorum, eğer imkanınız varsa Kadir Has Stadı'nda kesin maç izleyin.!!

Bu videoları yeni yükledim...Stad içi maç görüntüleri...

http://www.youtube.com/watch?v=YMInYQDB-kg

http://www.youtube.com/watch?v=wrTF6P1ales