Soru Hangi SSD'yi Almalıyım

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Merhaba arkadaşlar, iki adet 240 GB SSD alacağım birisi laptop için birisi masaüstü için, önerileriniz var mı? Ya da bunu alma dediğiniz bir marka ve model var mı?

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Tercihimi Samsung'tan yana kullanırım. En uzun ömürlü ve ömrü boyunca performansını koruyabilen SSD'ler Samsung'tan geliyor.

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Düşük boyutlu Samsung SSD pek yok sanırım :sweatsmile: Yine de göz atacağım, teşekkür ederim.
Samsung 870 Evo modeline bakabilirsiniz şu anda giriş seviyesi o. Ben 6 yıldır Samsung 850 Evo kullanıyorum, bol miktarda yazma silme de yaptım, hala takır takır çalışıyor.

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Samsung 870 Evo modeline bakabilirsiniz şu anda giriş seviyesi o. Ben 6 yıldır Samsung 850 Evo kullanıyorum, bol miktarda yazma silme de yaptım, hala takır takır çalışıyor.
Anladım, cevaplar için teşekkür ederim. Peki 860 Evo ile 860 Pro arasındaki fark nedir bilginiz var mı?

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Anladım, cevaplar için teşekkür ederim. Peki 860 Evo ile 860 Pro arasındaki fark nedir bilginiz var mı?
Pro'lar Evo'lara göre daha üst seri oluyor. Samsung'un pek çok modelinin hem Evo'su hem Pro'su var. Bütçe varsa Pro'yu almak daha mantıklı. Çünkü biraz daha hızlı oluyorlar, ayrıca daha uzun ömürlü oluyorlar. Hatta benim satın aldığım dönemde Pro'ların garantisi de daha uzundu diye hatırlıyorum.

QuietTouch

Asistan
Reaksiyon puanı
187
Pro'lar Evo'lara göre daha üst seri oluyor. Samsung'un pek çok modelinin hem Evo'su hem Pro'su var. Bütçe varsa Pro'yu almak daha mantıklı. Çünkü biraz daha hızlı oluyorlar, ayrıca daha uzun ömürlü oluyorlar. Hatta benim satın aldığım dönemde Pro'ların garantisi de daha uzundu diye hatırlıyorum.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.