hermesknight
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Benim PS plusum extra uyelikte WWE 2k22 bedava gösteriyor fakat alırken de on ödeme ödeyeceksiniz falan diyor anlayan varsa cevap verebilirmi
Foto atabilirmisiniz?WWE 2k22 bedava gösteriyor fakat alırken de on ödeme ödeyeceksiniz falan
Foto atabilirmisiniz?
Daha net atınca sitede uyarı veriyor bilerek böyle attımDaha net atamazmısınız?
İşlemesi çok büyük diyorDaha net atamazmısınız?
Yükledim hocamBuraya yükleyin.Upload Image — Free Image Hosting
Free image hosting and sharing service, upload pictures, photo host. Offers integration solutions for uploading images to forums.imgbb.com
Linki nerede?Yükledim hocam
Oyun şuan hala ps plus'da. Üzerinde ps plus logosu olan "indir" logosuna bastığınızda bunu dememesi lazım.![]()
16760470413267861292156730432783 hosted at ImgBB
Image 16760470413267861292156730432783 hosted in ImgBBibb.co
Hocam bu sitede benim paylaştığım şey herkese gözükmüyor dimi sadece linki olan gorebiliyorOyun şuan hala ps plus'da. Üzerinde ps plus logosu olan "indir" logosuna bastığınızda bunu dememesi lazım.
Linki olan görebiliyor. Dilerseniz kaldırabilirsiniz.Hocam bu sitede benim paylaştığım şey herkese gözükmüyor dimi sadece linki olan gorebiliyor
1 tane linki kaybettim de neyse inşallah başıma bir iş gelmez diye düşünüyorum cihaz bilgileri gözüküyorduLinki olan görebiliyor. Dilerseniz kaldırabilirsiniz.
Gelmez merak etmeyin.tane linki kaybettim de neyse inşallah başıma bir iş gelmez diye düşünüyorum