Soru Bügün laptopuma Kola döküldü

Xfealss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün bilgisayarıma Kola döküldü hemen peçeteye sildim pc kapattım kurutma makinesiyle soğuk hava ile kurutmaya çalıştım ama bilgisayar açılmıyordu şarja takmayı denedim şarj oluyor du ama ekran yoktu açma ışıgi bile yanmıyordu pirinç e koymayı denedim pek umudum yok ama Prince koydum yarın bataryasını çıkarıp bilgisayarı dik tutarsam ise yarar mı pek sanmıyorum ama yinede size danışmak istedim

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kola şekerli olduğu için illaha yapış yapış kalıyor parçalar içinde. Su gibi olmuyor yani pirince koyayım geçsin durumları.

Geçmiş olsun ama PC'ye baya büyük zarar verebilir. Zaman kaybetmeden yapabiliyorsan sen içini açıp her yeri elinden geldiğince silemye temizlemeye elinden gelmiyorsa iyi bir bilgisayarcıya götürüp için açtırt ve temizlettir.

Yoksa PC açılsa çalışsa bile 1 hafta 10 gün belki 1-2 ay sonra illaha zortlayacaktır. Dura dura çünkü orası yapış yapış ıslak dura dura iyice oksitlenme yapacaktır.

Xfealss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kola şekerli olduğu için illaha yapış yapış kalıyor parçalar içinde. Su gibi olmuyor yani pirince koyayım geçsin durumları.

Geçmiş olsun ama PC'ye baya büyük zarar verebilir. Zaman kaybetmeden yapabiliyorsan sen içini açıp her yeri elinden geldiğince silemye temizlemeye elinden gelmiyorsa iyi bir bilgisayarcıya götürüp için açtırt ve temizlettir.

Yoksa PC açılsa çalışsa bile 1 hafta 10 gün belki 1-2 ay sonra illaha zortlayacaktır. Dura dura çünkü orası yapış yapış ıslak dura dura iyice oksitlenme yapacaktır.
Bu gün saat 19:00 yapsam olurmu ve bu konuda biraz acemiyim yardım edebilme şansın varmıdır veya servis kaça patlar