Dark_Lotus99
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Beyler ınstagram'dan az önce bir tane çekiliş kazandım ama güvenebilir miyim bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz
Çekiliş ne üzerineydi. Pek güvenilir gelmedi.
Ben mesaj yazmadım whatsaptan ama gönderinin yorumlarinda biri yazmış 257 TL kargo ücreti istemişİstekleri falan varmı?
Şunu şunu yaparsan gibi
Genelde Whatsapp konuşmasının başında bir para falan talep etmezler ama sonra kargoya vereceğiz şu kadar ücret şu kadar vergi çıkıyor derlerse hiç bulaşmayın.10 adet iPhone 13 3 adet iPhone 14 birde 1 adet Monster
Normalde birşey istemiyor adres verdikten sonra kargo ücreti istiyorGenelde Whatsapp konuşmasının başında bir para falan talep etmezler ama sonra kargoya vereceğiz şu kadar ücret şu kadar vergi çıkıyor derlerse hiç bulaşmayın.
Riske atmaya değmez. Gerçek değildir büyük ihtimal.Ben mesaj yazmadım whatsaptan ama gönderinin yorumlarinda biri yazmış 257 TL kargo ücreti istemiş
Emin ol çekilişe katılan herkese sana yazdıkları gibi yazıyorlar. Kargo ücreti istiyorlar sen bekliyorsun ki kargo gelsin. Sonra bir kaç gün sonra yazayım diyorsun kargom nerede diye engeli yiyorsun para boşa gidiyor. Madem çekiliş yapıyorlar madem bayağı zengin o zaman milli piyango idaresine başvuruda bulunup onların denetiminde yapsın bu işi.Normalde birşey istemiyor adres verdikten sonra kargo ücreti istiyor
Dolandırıcı diyosun yani engeli atiyom o zaman adamaEmin ol çekilişe katılan herkese sana yazdıkları gibi yazıyorlar. Kargo ücreti istiyorlar sen bekliyorsun ki kargo gelsin. Sonra bir kaç gün sonra yazayım diyorsun kargom nerede diye engeli yiyorsun para boşa gidiyor. Madem çekiliş yapıyorlar madem bayağı zengin o zaman milli piyango idaresine başvuruda bulunup onların denetiminde yapsın bu işi.
Benim fikrim %100 dolandırıcı.Dolandırıcı diyosun yani engeli atiyom o zaman adama
Dolandırıcı.Ben mesaj yazmadım whatsaptan ama gönderinin yorumlarinda biri yazmış 257 TL kargo ücreti istemiş