• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fenerbahçelileri Çıldırtan Pankart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Galatasaray'ın aklı UEFA kupasında. Kadıköy'e gitmeye baş koyan sarı kırmızılılar ezeli rakibini kızdırdı.

Bursaspor maçında tribünleri doldurup takımlarını coşkulu bir şekilde destekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, ezeli rakipleri F.Bahçe’ye de açtıkları pankartla mesaj yolladılar.

uxx.jpg

G.Saraylılar, "Tesadüfen geliyoruz, içten içe çıldırın" yazılı pankartla 20 Mayıs’ta Kadıköy’de oynanacak UEFA Kupası finalini kazanacaklarını ima ettiler.

İnşallah kazanacağız UEFA Kupasını. Kadiköy'de olması ayrı bir güzellik.

beşiktaşlıyım ama pankart gerçekten çok güzel olmuş :D

İnşallah kazanacağız UEFA Kupasını. Kadiköy'de olması ayrı bir güzellik.

kadikoyde olması ayrı bir güzellik değil bence..
o güzelliğin yarısı finalin ezeli rakibinin sahasında olmasıdır bence. gs o kupayı saraçoğlunda kaldırsın fenerliler ömrü billah 20-0 yenselerde bunun üzerine geçemezler diyed üşünüyorum ben :D:mrgreen::img-music:

hahah manyakpankart bu pankart adamı ligden ceker hehhh

bayıldım bu pankarta
süppppper olmuşşşşşş

Gayet seviyeli, gayet güzel hazırlanmış bir pankart.

Küfürsüz, hakaretsiz, böyle güzel seviyeli şeyler hoş oluyor.

İnşaallah herkes birbirini iğneleyeceği zaman böyle ince ve seviyeli şeylerle yaparlar bunu.

**

Defansımızı hiç iyi görmüyorum.

Bu defans ile kadıköyde uefa finali çok zor ama olsun... düşünmesi bile güzel...

Biz o stadda yıllar önce kupa kaldırmıştık.Ulubatlı Souness bayrağımızı dikmişti orta sahaya.İzi hala duruyordur :D

Daha çok ÇILDIRacak onlar...Hele kupayı alalım o zaman o stadı yıkar onlar... :D :D ÇILDIRIN biz geliyoruz, ama siz evde yoksunuz!! :D

Biz o stadda yıllar önce kupa kaldırmıştık.Ulubatlı Souness bayrağımızı dikmişti orta sahaya.İzi hala duruyordur :D

yok abi izi mizi kalmadı.
Aziz Yıldırım toprakları filan kazıtıp Kadıköy Mezarlığından getirdiği toprakları koydu oraya :D

bizim defansımız gerçekten kötü. ama en iyi defans rakip sahaya en yakın defanstır.
hücumları adam gibi yaparlarsa zaten aynı zamanda defans ta yapmış olacaklarından en azından yapabilecekleri şeyin yani hücumun üzerinde durmaları lazım bence.