Duyuru Belirlenen koşullar dışında "BAN" cezası yok.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,596
Küfür, kişiye hakaret, reklam ve forum kurallarını alenen ihlal eden kullanıcılar dışında hiç bir şekilde "BAN" cezası uygulanmayacaktır.

Bunun yerine uyarı ve ceza puanı verilecek. Bir kullanıcı sürekli ceza puanı alıyorsa ve foruma uyum sağlayamıyorsa gerekli işlem yapılacak.

Haksız yere uzaklaştırıldığını düşünen kullanıcılar BU başlık altından beni etiketleyerek mesaj yazsınlar. İnceleyip geri dönüş sağlayacağım.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Küfür, kişiye hakaret, reklam ve forum kurallarını alenen ihlal eden kullanıcılar dışında hiç bir şekilde "BAN" cezası uygulanmayacaktır.

Bunun yerine uyarı ve ceza puanı verilecek. Bir kullanıcı sürekli ceza puanı alıyorsa ve foruma uyum sağlayamıyorsa gerekli işlem yapılacak.

Haksız yere uzaklaştırıldığını düşünen kullanıcılar BU başlık altından beni etiketleyerek mesaj yazsınlar. İnceleyip geri dönüş sağlayacağım.
Birbiri ardına güzel haberler alıyoruz. Teşekkürler. ?

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Hocam benim asıl hesabım @aspet
Sadece troll yaptığım için banlanmisti vallahi. Kimseye kufur ettiğimi ve geçimsizlik yaptığımı asla hatırlamıyorum. Hatta üyeler severdi beni. Sizden çok rica ediyorum o üyeliğimin banını gözden geçirebilir misiniz, ben çok aktif bir üyeydim ayrıca. O üyeliğimin banını kaldırıp @yenilikci hesabımı banlamanizi talep ediyorum. Ana üyeliğim açılırsa asla multi üyelik kullanmam ve daha dürüst bir üye olma garantisi veriyorum size

Edit: Asla ve asla reklam vs de yapmamıştım

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Kurallar yerinde uygulanmalı. Ban atılma ihtimalinin bu kadar düşmesi belli kullanıcılarda rahatlığa ve forum huzurunun kaçmasına sebep olur.
Hocam bir şey olmaz emin olun. Sonuçta bu forum yöneticilere ait. Yani insanlar ancak yöneticilerin müsaade ettiği kadar rahat davranabilir forumda. İfade özgürlüğünü destekliyorum.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Screenshot_20230115_140544_Chrome.jpg

Bu yeşil simge nedir? @Developer

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,242
Hocam bir şey olmaz emin olun. Sonuçta bu forum yöneticilere ait. Yani insanlar ancak yöneticilerin müsaade ettiği kadar rahat davranabilir forumda. İfade özgürlüğünü destekliyorum.
SDN ve farklı forumlarda 2 yıldan fazla deneyimim bulunuyor ve emin olun iş bir yerden sonra rayından çıkıyor. SDN'de de olduğu gibi önce rayından çıktı, sonrasında üyeler bundan rahatsız oldu ve durum şu anki aktifsizliğe itti.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Az önce vardı şimdi yok o simge.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
SDN ve farklı forumlarda 2 yıldan fazla deneyimim bulunuyor ve emin olun iş bir yerden sonra rayından çıkıyor. SDN'de de olduğu gibi önce rayından çıktı, sonrasında üyeler bundan rahatsız oldu ve durum şu anki aktifsizliğe itti.
Sdn ve yurt dışı forumlar dahil toplam 8 senelik bir deneyimim var forumlarda hocam. Sorun çıkaran üyeye en kötü ip ban atarsınız, sorun kökten çözülür emin olun.

Az önce vardı şimdi yok o simge.
ses atılabilecek sanırım

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,242
Sdn ve yurt dışı forumlar dahil toplam 8 senelik bir deneyimim var forumlarda hocam. Sorun çıkaran üyeye en kötü ip ban atarsınız, sorun kökten çözülür emin olun.
Ne multi acc'larla uğraştık. IP takibi yapmak da bir yere kadar ki IP değiştirerek tekrar tekrar deneyen tonla üye oldu. Banlanınca çözülecek işler değil maalesef.

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Bırak gülsünler, bozma insanların neşesini.
Katılıyorum hocam herkesin her şeyine karışılır mı ya. Söylediklerine katılmıyorum ama onu söyleme hakkını sonuna kadar savunurum diye bir söz vardı. İnsanlara katılmayabiliriz ama sözlerine karışamayız diye düşünüyorum. Amerika’daki fikir özgürlüğü çok hoşuma gidiyor benim.

Son düzenleme:

yenilikci

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
120
Ne multi acc'larla uğraştık. IP takibi yapmak da bir yere kadar ki IP değiştirerek tekrar tekrar deneyen tonla üye oldu. Banlanınca çözülecek işler değil maalesef.
Hocam telefon onayıyla üye olmayı aktif hale getirirsin o zaman. Kimse uğraşmaz emin olun. Ip ban yedikten sonra adam yeni bir cihaz vs bulup bir de üstüne telefon numarası onaylamak için yeni numara bulması gerekecek. Maks 5-6 multi açıp sonra salarlar.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Hocam telefon onayıyla üye olmayı aktif hale getirirsin o zaman. Kimse uğraşmaz emin olun. Ip ban yedikten sonra adam yeni bir cihaz vs bulup bir de üstüne telefon numarası onaylamak için yeni numara bulması gerekecek. Maks 5-6 multi açıp sonra salarlar.
Gizlilik sıkıntısı olabilir ama.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Bence random olmaması daha iyi olurdu karar yönetimin. Bu ifadeler süs değil. :tearsofjoy:
????
Pcde girenler şimdi ifadeyi atmada zorlanabilir. Yani üç noktaya basıcakda vb vb direk random atar geçer.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,504
Pcde girenler şimdi ifadeyi atmada zorlanabilir. Yani üç noktaya basıcakda vb vb direk random atar geçer.
Aynen. Hem smile iconunu gizlemişler mesaj yazma bölümünde.

Smile aramak için üç noktaya basıp ifadeleri seçmemiz lazım. İki nokta koyup D harfi ekliyorum oldu gülücük kim üç noktaya dokunucak?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
günaydın uzun süredir öyledi ki tıkla üç noktaya.