Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Troll NebatiHazine ve maliye bakanı Nurettin Nebati ÖTV indirimi isteyen vatandaş için
- araç bulabildin mi diyorum
-yok diyor
-e bulamadığın arabanın neden ÖTV'sini indireyim diyorum. Dedi
Onun için en baştakininde yerine başkası gelmeli...Yerine başkası gelmeli...![]()
Başkaları problemli malesef.Onun için en baştakininde yerine başkası gelmeli...
O Problemlilerde vatandaşa problem yaratıyor??. Değişim şart.Başkaları problemli malesef.
En iyisi bu ülkede seçimi kaldırmak. Devlet kendi kendini yönetiyor zaten.O Problemlilerde vatandaşa problem yaratıyor??. Değişim şart.
İnsanlar daha rahat alabilsin diye.Aslında haklı, araç satışları yüksek olduğu sürece neden ÖTV'sini düşürsün?
Onların amaçları insanlar daha çok sürünsün diye ötv arttırmak.İnsanlar daha rahat alabilsin diye.
Bak Ben Buna Küfür Ederdimde Hakaret Denen Bir Suç Var Bununda Sebebi İktidar Enflasyon Ortamı Çok Bir Ülkede Neden Stok Olmaz Öğrenmek İster Misiniz?Hazine ve maliye bakanı Nurettin Nebati ÖTV indirimi isteyen vatandaş için
-yok diyor
Araçlar zaten yok satıyor, bi bu kadar daha vergi koysak yine satar. Neden indireyim ki demiş.
İnsanlar daha rahat alabilsin diye.
İşte olayda bu yüksek değil düşük olması lazım hayat pahalılığınin az olması lazım benim kolayca belli başlı ürünlere erişebiliyor olmam lazım. Ya olmuyor abi anlayın ya hem eski başkanlar hem yeni başkanlar hem sizin gibi düşünenler yüzünden gelisemiyoruz. Yav zaten iyi bir ilerleme şekli olsa şuana kadar gelişirdik bak Japonlara atom bombası yediler ama ne kadar iyi toparladilar. Bir toplumun gelişimi eğitim sisteminden başlar eğitim sisteminin neredeyse herşeye etkisi vardır. Japonyaya Finlandiyaya baksana. Japonya'da enflasyon çok düşük hatta enflasyonu en düşük ülke olabilir. İnsanların bir hayatı var hobiler edinip kendilerini geliştirecek imkanları var bir kültürleri var kültürlerinde zedelenme çok az oldu. Ahlak edep eğitimleri çocukluktan veriliyor ta çocukluktan itibaren vatan sevgisi ve vatanı koruma isteği aşılanıyor. Ya yani gerçekten iyi bir ilerleme şekli olsa onlarca yıldır ilerlerdik. Olay zaten fiyatların düşük olması gerektiği. Bu ülkenin ekonomisi büyük ama iyi değil. Dünyada en büyük 21. Ekonomiyiz ama ekonomimiz ithalata dayalı ihracat ve vergi. Bu iki şey enflasyonu arttırıyor hayat pahalıligini arttırıyor. Bu da dolaylı yoldan herşeye etki ediyor ya ben niye bir hamburgeri lüks olarak göreyim abi ? Ben niye diğer insanların her gün yediği sıradan birşeyi kendimi mutlu etmek için alayım ? Ben hak etmiyor muyum ? Ayrıca nas kuralları diyorlar tamam abi Kur'an sa Kur'an hadi uy. Uyarsa yandaşlara para gitmez ama olmazzz.Tamam da satışları yüksek olduğu sürece de ÖTV düşüreceklerini sanmıyorum.
Hazine ve maliye bakanı Nurettin Nebati ÖTV indirimi isteyen vatandaş için
-yok diyor