James Howlett
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 4,724
Sosyal medyada gördüm bugün bu doğru mu sizce ?
Yüzde 99 doğrudur.Apple düz serilerde çift kamera olayını insanlara kabul ettirdi.Bugün iphone kullanmak isteyip profesyonel kamera deneyimi yaşamak isteyen pro serilerinden birini almalı.
Öyleyse efsane olmuş ?olması gereken olmuş dediğin gibi kamera deneyimi için pro.Yüzde 99 doğrudur.Apple düz serilerde çift kamera olayını insanlara kabul ettirdi.Bugün iphone kullanmak isteyip profesyonel kamera deneyimi yaşamak isteyen pro serilerinden birini almalı.
Büyük ihtimal bütün modellerde 120hz ekran hızı olucak.Ekran hızının 120hz olması dışında dokunmatik hızıda önemli.12 pro dan beri 240hz dokunmatik hızı artık bıktırdı.300hz yada 360hz dokunmatik hızı düz modellerde olmasada Prolarda mutlaka olmalı.Öyleyse efsane olmuş ?olması gereken olmuş dediğin gibi kamera deneyimi için pro.
Son olarak 120hz ekran varsa eğer 4x4 lük telefon olur varsın olsun çipi bir önceki olsun, örnek 15 pro a17 bionic olurken düz 15 a16 bionic olması gibi zira çip çokta can alıcı bir nokta değil ama 120hz olmazsa olmaz özellik
Gerçek gibi sanırım. Düz model falan ama bu halde bile çok güzel.
Apple illaki kısar bir yerdenÖyleyse efsane olmuş ?olması gereken olmuş dediğin gibi kamera deneyimi için pro.
Son olarak 120hz ekran varsa eğer 4x4 lük telefon olur varsın olsun çipi bir önceki olsun, örnek 15 pro a17 bionic olurken düz 15 a16 bionic olması gibi zira çip çokta can alıcı bir nokta değil ama 120hz olmazsa olmaz özellik
Düz Modeller İçin Nedense Hiç Heyecanlanamiyorum. Cunku Artik Gunumuz Türkiyesinde Düz Model Bir iPhone Cihaza 30 Bin Lira Vericeğin Zaman O Fiyata Samsung Cephesinde S22 Ultra Veya Z Fold3 Gibi Amiral Gemileri Alınabiliyor. Haliyle Bunu Düşündüğüm Zaman Bana Gereksiz Geliyor.
Aynısını düşünüyorum vallaha doğru ?Açıkcası Apple'ın Dinamik Ada'dan Fazlasini Yapmasi Lazim Artik Cunku Telefonlarin Disi Hep Ayni Bugun Elinde iPhone 14 Pro Olan Bir Kişi Telefonun Rengi Mor Değilse Telefonun Ön Ekranini Göstermediği Sürece Uzaktan 13 Pro Sanılabiliyor.
Bunun Ne Önemi Var Derseniz Model Psikolojisi Ve Yükseltme Hissi Derim. Bu Modeller Bir Kaç Sene Daha Aynı Gitmemeli Apple'ın Öncelikle Malzemede Titanyuma Geçtiğini Ve Kamera Diziliminde Değişiklik Yapmasını Bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düz Modeller İçin Nedense Hiç Heyecanlanamiyorum. Cunku Artik Gunumuz Türkiyesinde Düz Model Bir iPhone Cihaza 30 Bin Lira Vericeğin Zaman O Fiyata Samsung Cephesinde S22 Ultra Veya Z Fold3 Gibi Amiral Gemileri Alınabiliyor. Haliyle Bunu Düşündüğüm Zaman Bana Gereksiz Geliyor.
Düz Model Bir iPhone Alicagima Samsung'dan Amiral Gemisi Almayi Tercih Ederim. En Azindan Daha Fazla Sey Sunulabilir.
Benim İçin iPhone Kavramı Pro Modeller İle Özdeşleşmiş Durumda Pro Değilse Yeni Nesilde Ben iPhone Gözüyle Değil Demo Cihaz Gözüyle Bakıyorum