Yardım Virüs hakkında buyurun...

Obsesyon12

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Telefona virüs bulaştı çünkü YouTubede aramadığım aramalar çıktı korktum Telefonu sıfırladım. Ama bir şeyi unuttum virüs Google chromeden veya googleden geldi Google chromeyin önbelleğini, geçmişini,verilerini silmeden sıfırladım virüs gitmişmidir. Sıfırlayınca Google verileri geçmişide sıfırlanıyor mu? Virüs gitmiş olabilir mi?

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Telefona virüs bulaştı çünkü YouTubede aramadığım aramalar çıktı korktum Telefonu sıfırladım. Ama bir şeyi unuttum virüs Google chromeden veya googleden geldi Google chromeyin önbelleğini, geçmişini,verilerini silmeden sıfırladım virüs gitmişmidir. Sıfırlayınca Google verileri geçmişide sıfırlanıyor mu? Virüs gitmiş olabilir mi?
Sifirlamadan önce bir virüs taraması mı yapsaydiniz ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
O aramalar aslında arama değil. İlk başta çıkıyorlar ve genelde son iki aramanızdan dolayı Youtube'un size önerdiği aramalar oluyorlar. Gerçekten aradığınız videoların solunda "Geçmiş" işareti, Youtube'un size önerdiği aramaların solunda ise büyüteç işareti olur.

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,257
Telefonda virüs yoktur. En kötü mail hesabını başkası kullanıyodur :D boşuna bu kadar zahmete girmişsin. İçin rahat etsin istiyorsan da telefona virüs programı indirip tarat ve mail şifreni değiştir